Victor Pițurcă, drastic cu naționala: „S-a dus pe apa sâmbetei!” + ce spune despre o revenire

1 săptămână in urmă 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021, 20:57 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 21:21

Victor Pițurcă, 64 de ani, nu mai crede în șansele calificării naționalei la Campionatul Mondial din 2022, însă afirmă că Mirel Rădoi (40) ar trebui să continue.

După eșecul din Armenia (2-3), România rămâne pe locul 4 în grupa J, cu doar 3 puncte acumulate după primele 3 jocuri în campania pentru Campionatul Mondial.

„Nu știu dacă se mai întâmplă ca jucătorii să dea totul pentru echipa națională. Dacă nu vii cu sufletul la echipa națională, atunci nu putem vorbi de performanță. Mi-ar plăcea că Mirel Rădoi să rămână, antrenorii să înțeleagă că e o tagma hulită, foarte greu să găsești un antrenor care să-și facă treaba așa cum trebuie. Oricine ar veni și oricine ar fi selectioner, cred că nu merită să fie hulit de ceilalți antrenori. 

Suntem antrenoi și avem nevoie de susținere. Toată lumea este vinovată, când vine vorba de echipa națională, iar cei care sunt acolo în mijloc, ei sunt scoși țapi ispășitori. Rădoi trebuie să analizeze și să evalueze situația, eu știu că e un luptător și va merge înainte, nu trebuie să renunțe. 

Calificarea la turneul final e dusă pe apa sâmbetei, din cauza programului greu, în primul rând. Sunt meciuri foarte dificile. Ați văzut, eu zic că am avut noroc că am bătut Macedonia, o națională foarte puternică”, a declarat Pițurcă la Sport Total FM.

Revine Victor Pițurcă în România? „Doar la națională și Steaua”

„Exclus să mai antrenez în Liga 1. Echipa națională? Aș reveni, poate, cine știe, peste câțiva ani, am antrenat foarte mulți ani și sunt legat de națională! Și mai este Steaua. Dacă ajunge pe prima scenă și vor avea nevoie de mine, nu neapărat că antrenor, aș reveni. Steaua e echipa mea de suflet, cum am ținut și la Craiova, dar acolo mi-am luat multe țepe”, a mai spus Pițurcă,

3 mandateare Victor Pițurcă la naționala României: iunie 1998 - decembrie 1999, decembrie 2004 - aprilie 2009 și iunie 2011 - octombrie 2014

Dezbatere lansată de GSP » Cine e de vină pentru situația jalnică în care se află naționala?

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Iordănescu, despre haosul de la națională: „Am fost desființat, dar n-am făcut niciodată ca Rădoi!”

Asta da surpriză! România, după Germania în viziunea bookmakerilor: ce șanse au „tricolorii” la locul secund

Playtech: BOMBĂ! Gigi Becali a RĂBUFNIT! De ce nu a vrut să îl ajute pe soțul Corneliei Catanga. Latifundiarul a spus CLAR


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă