Victor Pițurcă, dezvăluire de senzație! Cine i-a spus „Satana”: „Au pus-o unii de la un ziar!”

3 săptămâni in urmă 14

Victor Pițurcă a dezvăluit cum a ajuns să i se spună „Satana!” Fostul selecționer al României a subliniat că jurnaliștii i-a pus această poreclă.

Ultima oară pe banca Universității Craiova, Pițurcă susține însă că Giovanni sau Gigi Becali, ori alți prieteni, nu i-au spus niciodată așa.

În momentul plecării de la Craiova, Victor Pițurcă a lăsat echipa pe locul 4, cu 37 de puncte adunate în 22 de etape, la 7 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Victor Pițurcă și povestea „Satanei”: „Apăruse că doar eu câștigam!”

Victor Pițurcă nu le dă dreptate jurnaliștilor și a subliniat că nu câștiga mereu la poker, astfel încât prietenii să-l numească „Satana”.

„Au pus-o unii de la un ziar al scriitorilor. Nu știu cum îi zice. A apărut că jucam poker pe la Lido, de câte două-trei ori pe săptămână. Apăruse că eu doar câștigam, ceea ce nu era adevărat. Și că prietenii mei, Dragomir, Păunescu, Giovanni sau Gigi, mă numeau Satana. Nici asta nu era adevărat! Niciodată n-am avut o poreclă de genul ăsta”, a spus Victor Pițurcă, după cum scrie GSP.

Tehnicianul a dezvăluit că nu mai are pasiunea jocurilor de noroc.

„N-am mai jucat jocuri de noroc de foarte mult timp. Mergeam la cazinou și îmi plăcea foarte mult. Jucam ruletă, nu altceva. N-am mai jucat de cel puțin 10-15 ani, nici privat, niciun joc. Mă gândesc că am îmbătrânit dacă nu mă mai atrage asta! Dragomir mai joacă și acum”, a dezvăluit fostul selecționer al României.

The post Victor Pițurcă, dezvăluire de senzație! Cine i-a spus „Satana”: „Au pus-o unii de la un ziar!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă