Victor Pițurcă a recunoscut! „Aș reveni la echipa națională!” În ce condiții ar accepta să antreneze în Liga 1. „Dacă vor avea nevoie de mine!”

2 săptămâni in urmă 2

Victor Pițurcă a recunoscut că și-ar dori să revină pe banca tehnică a echipei naționale a României, dar nu în curând.

Fostul antrenor al Universității Craiova a comentat în legătură cu posibilitatea de a prelua o echipă care evoluează în Liga 1, iar acesta susține că exclude varianta revenirii în prima scenă fotbalistică în acest moment.

Dacă în Liga 1 dorește să mai antreneze dacă CSA Steaua promovează, nu același lucru îl spune despre echipa națională a României. Victor Pițurcă susține că și-ar dori să revină pe banca tehnică a primei reprezentative, dar peste câțiva ani. Mai mult, „Piți” a explicat și de ce și-ar dori să îi pregătească din nou pe „tricolori”.

Victor Pițurcă ar reveni la echipa națională a României

„Exclus să mai antrenez în Liga 1. Echipa națională? Aș reveni, poate, cine știe, peste câțiva ani, am antrenat foarte mulți ani și sunt legat de echipa națională.

Și mai este Steaua. Dacă ajunge pe prima sceună și vor avea nevoie de mine, nu neapărat ca antrenor, aș face-o. Steaua e echipa mea de suflet, cum am ținut și cu Craiova, dar acolo mi-am luat multe țepe, am venit și cu bani de acasă”, a spus Victor Pițurcă pentru Sport Total FM.

Victor Pițurcă a antrenat România de trei ori

Victor Pițurcă (64 de ani) a antrenat echipa națională a României în trei rânduri. Prima dată a ajuns pe banca primei reprezentative pe 1 iunie 1998 și a stat până în decembrie 1999, iar apoi a revenit pe 10 decembrie 2004 și a stat până în aprilie 2009. Ultima aventură a lui „Piți„ la selecționata țării noastre a avut loc în perioada iunie 2011 – octombrie 2014.

Pe parcursul carierei, Victor Pițurcă a câștigat trei trofee, toate trei cu Steaua:

1991 – 1992 – Cupa României 2000 – 2001 – titlul în Liga 1 2001 – 2002 – Supercupa României

Ultima aventură a lui Victor Pițurcă pe banca unei echipe din Liga 1 a avut loc în perioada septembrie 2019 – ianuarie 2020, la Universitatea Craiova, echipă pe banca căreia a stat în 16 meciuri.

The post Victor Pițurcă a recunoscut! „Aș reveni la echipa națională!” În ce condiții ar accepta să antreneze în Liga 1. „Dacă vor avea nevoie de mine!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă