Victor Hănescu, mesaj despre Simona Halep: „E capabilă să câștige iar turnee de Grand Slam” + Avertisment pentru tenisul masculin românesc: „În loc să aleagă calea corectă…”

3 luni in urmă 2

Simona Halep e capabilă să mai cucerească turnee de Mare Șlem anunță Victor Hănescu, care explică totodată și declinul tenisului masculin românesc.

Hănescu are un titlu în palmares, Gstaad 2008, şi alte patru finale disputate (Bucureşti 2007, Stuttgart 2009, Casablanca 2010, Nisa 2011).

Halep se situează pe locul doi în ierarhia WTA.

„E capabilă să cucerească și anul viitor turnee de Mare Șlem. Nu știu dacă o să mai aibă forța sau rezistența să stea acolo, pentru că eu cunosc viața din circuit și nu este una ușoară. Dar e clar că mai are loc să mai joace” spune Victor Hănescu.

Victor Hănescu: „Au încercat să trișeze tenisul”

În schimb, Victor nu crede că tenisul masculin românesc va avea viitor, în condițiile în care în ultimii 25 de ani țara noastră nu a mai avut un jucător în primii 200 ATP: „La băieți încă nu văd parcă nici materialul, nici sportivii ăia atât de hotărâși, de talentați. Am văzut generații de sportivi talentați care în loc să aleagă calea corectă au încercat să păcălească, să trișeze tenisul”.

Fostul număr 26 ATP spune că succesele înregistrate de sportivii Academiei Victor Hănescu sunt date de programele speciale de mental coaching, de parenting, dar și de nutriție și hidratare, el recomandând Aqua Carpatica, brand românesc ce pune în continuare România pe harta lumii prin acțiunile întreprinse și o face cunoscută la nivel internațional ca Patria Apelor Minerale.

Hănescu, despre cea mai nouă senzație a tenisului din România: „E într-o formă bună”

Recent, fostul jucător de tenis Victor Hănescu, acum antrenor la propria academie care-i poartă numele, a obținut o victorie mare în prima zi a turneului challenger Concord Iași Open prin elevul său, ieșeanul Cezar Crețu. „Are tărie de caracter și a reușit să stea liniștit în momente importante. Mai ales la tenis asta este esențial”.

Altfel, anul acesta AQUA Carpatica a putut fi văzut la Turneul Campionilor de tenis, ajuns la cea de-a 50-a ediţie. Competiția ce reunește cei mai mari jucători ai lumii s-a desfăşurat anul acesta pentru ultima oară la Londra, turneul urmând să fie mutat la Torino începând din 2021. Daniil Medvedev (Rusia, 4 ATP) a câştigat în premieră competiția, după o revenire marcă înregistrată, scor 4-6, 7-6(2), 6-4 cu Dominic Thiem (Austria, 3 ATP).

 

The post Victor Hănescu, mesaj despre Simona Halep: „E capabilă să câștige iar turnee de Grand Slam” + Avertisment pentru tenisul masculin românesc: „În loc să aleagă calea corectă…” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă