Victor Ciutacu, gest superb după autograful luat de Octavian Șovre lui Erling Haaland! Cine poate câștiga tricoul purtat de Mihai Neșu la Utrecht

1 lună in urmă 22

Gestul lui Octavian Șovre, care i-a cerut un autograf lui Erling Haaland pentru o cauză umanitară, l-a impresionat și pe jurnalistul Victor Ciutacu, care a decis să doneze tricoul purtat de Mihai Neșu la Utrecht.

La fel ca Octavian Șovre, Mihai Neșu este și el din Oradea și, în plus, este implicat în numeroase acțiuni caritabile, așa că tricoul donat de Victor Ciutacu are o semnificație importantă.

La finalul meciului de marţi, pe tunelul de la vestiare, Şovre, membru în brigada condusă de Ovidiu Haţegan, a fost văzut cum îi cere un autograf lui Haaland, iar arbitrul asistent a fost criticat inclusiv de șeful arbitrilor de la UEFA, Roberto Rosetti.

Octavian Șovre, susținut de Victor Ciutacu! Jurnalistul a donat tricoul lui Mihai Neșu, de la Utrecht

„Povestea autografului cerut (și obținut) de arbitrul asistent Octavian Sovre, megastarului norvegian Erling Haaland a făcut deja înconjurul planetei. Întâi, în bună tradiție, a râs lumea de el și i-a cerut pedepsirea. Ulterior, când s-au aflat rațiunile gestului, au apărut, pe rând, admirația, felicitările și solidaritatea. O mulțime de fotbaliști și chiar oameni de media au sărit să ofere, întru licitarea lor pentru îngrijirea copiilor aflați în grija celor de la Asociația SOS Autism Bihor, tricouri personale sau de colecție. Ele vor fi licitate și e bine așa.

Eu sunt (și) mai pragmatic. Și îmi doresc, fără a încerca să parazitez licitațiile caritabile pentru tricouri, să le ofer copiilor, împreună cu voi, un cadou concret de Paște. Motiv pentru care postez aici contul unde puteți dona direct. Aștept, în plus față de generozitatea voastră, dacă doriți să renunțați la discreție (fie și numai în relația cu mine), mesaje private cu sumele donate. Țin acțiunea asta sus până la Paște.

Cel care a donat cel mai mult va primi, din partea mea, cadou, tricoul original de joc, cu semnătură, al întemeiatorului Mihai Nesu Foundation (foto), el însuși din Bihor. Repet, nu licitez nimic, ofer un cadou aceluia care se va dovedi, dintre cei care mă urmăresc și (sper) mă apreciază, cel mai generos.

Acestea fiind spuse, cu felicitări pentru efortul doamnei Simona Zlibuţ, să curgă donațiile!

Beneficiar: Asociația S.O.S. Autism Bihor

IBAN: RO55RNCB0032073280020001

BCR Oradea”, a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe Facebook.

The post Victor Ciutacu, gest superb după autograful luat de Octavian Șovre lui Erling Haaland! Cine poate câștiga tricoul purtat de Mihai Neșu la Utrecht appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă