Victor Becali știe când va pleca Dennis Man de la FCSB: „Iarna nu e ca vara” + Ce ar trebui să facă vedeta lui Gigi Becali

1 lună in urmă 17

Victor Becali crede că FCSB nu va vinde niciun jucător în această perioadă a anului, invocând problemele economice grave ale multor cluburi.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, nu renunță sub nicio formă la solicitarea sa. Nu vrea să discute de vânzarea jucătorilor săi, indiferent că e Dennis Man sau Florinel Coman, sub 15 milioane de euro.

Ultimul care a avut o ofertă concretă este Olimpiu Moruțan, dar patronul echipei le-a spus „pas” arabilor de la Al Jazira. Între timp, Moruțan a reintrat în atenția celor de la Inter Milano.

Victor Becali știe când va pleca Dennis Man de la FCSB: „Iarna nu e ca vara” + Ce ar trebui să facă vedeta lui Gigi Becali

„În toate campionatele puternice cei mai mulți bani se vehiculează în vară, nu iarna! De aia cred că Dennis Man va pleca de la FCSB la finalul campionatului intern.

Deocamdată, marile echipe au probleme mari, inclusiv FC Barcelona și Real Madrid. Sunt pierderi mari, nu sunt fani în tribune și sponsorii se retrag. În Italia se întâmplă la fel, nu e ușor să arunci cu banii într-o astfel de perioadă.

becali verii gigi giovani victorbecali verii gigi giovani victor

E un jucător pe care se cere o sumă importantă: 14-15 milioane de euro! Nu sunt bani puțini. Dar piața este într-o continuă mișcare, dar noi știm că este o criză la nivel mondial din cauza acestei pandemii. Ar fi bine ca Dennis Man să câștige un titlu cu FCSB, ar fi important pentru cartea lui de vizită”, a declarat Victor Becali la Radio Sport Total FM.

Dennis Man a fost la un pas de un transfer la Parma, dar Gigi Becali a blocat mutarea mijlocașului în vârstă de 22 de ani la formația din Serie A.

AC Parma, echipă la care evoluează și Valentin Mihăilă, era hotărâtă să plătească o sumă uriașă pentru a-l cumpăra pe Dennis Man de la FCSB, dar italienii au decis să își retragă oferta în urma unor discuții purtate cu Gigi Becali.

The post Victor Becali știe când va pleca Dennis Man de la FCSB: „Iarna nu e ca vara” + Ce ar trebui să facă vedeta lui Gigi Becali appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă