Victor Becali reacționează după ce Anamaria Prodan a acuzat că Dennis Man ”a fost terorizat” ca să schimbe impresarul

1 lună in urmă 23

Liga 1: Universitatea Craiova - FC Argeș, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Academica Clinceni, sâmbătă, 12:15, Digi Sport 1

”Cum să ameninț un jucător, cu ce?”

Victor Becali neagă că el și fratele său, Giovanni, ar fi trecut la amenințări ca să-l forțeze pe Man să semneze un contract de reprezentare cu firma lor de impresariat.

”Orice declaraţie trebuie să aibă şi o acoperire în realitate. Cum adică să îl ameninţ pe tatăl lui Dennis Man sau pe jucător? A spus Dennis Man asta sau tatăl lui? Nu a fost nimeni acolo, iar ei sunt oameni în toată firea şi pot spune asta. Cum să ameninţ un jucător, cu ce?”, a declarat agentul, potrivit AS.ro.

Dennis Man a fost vândut pe 13 milioane de euro, iar Gigi Becali a anunțat că nu vrea să mai audă în viața lui de Anamaria Prodan, care însă pretinde că ”a făcut transferul de la A la Z”.

Victor Becali, despre jucătorii de la FCSB reprezentați de Anamaria Prodan: ”E absurd!”

Totodată, Victor Becali a răspuns temerilor Anamariei Prodan, care a spus, pentru digisport.ro, că cei cinci jucători pe care îi reprezintă și sunt acum la FCSB ”vor fi distruși de Gigi”.

”Cu ce să aibă de suferit aceşti jucători? În primul şi în primul rând, jucătorii sunt proprietatea clubului. Ce club îşi doreşte să se facă presiuni asupra proprilor jucători, când sunt în proprietatea lui? Este absurd, este greu de crezut aşa ceva.

Gigi Becali îşi doreşte să facă presiune împotriva jucătorilor lui, proprietatea lui, în societatea lui? Este absurd! Agentul doar reprezintă interesele jucătorului, nu este propietarul jucătorului”, a mai zis Victor Becali.

Darius OlaruIulian CristeaIonuţ PanţîruLucian Filip şi Andrei Vlad sunt fotbaliștii reprezentați de Anamaria Prodan Etichete: victor becali , parma , gigi becali , anamaria prodan , dennis man , transfer man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă