Victor Becali, impresionat de noua față a Universității Craiova: „Va reuși sa facă treabă. E o echipă cu atitudine!”

3 săptămâni in urmă 11

Victor Becali, fost impresar de fotbaliști, a vorbit la superlativ despre Universitatea Craiova, fiind impresionat de noua față a formației oltene adusă de antrenorul Marinos Ouzounidis.

În ultimul meci din sezonul regular, Universitatea Craiova a remizat cu CFR Cluj, 0-0.

Echipa olteană se află pe locul 3 din play-off, cu 29 de puncte.

Victor Becali, impresionat de noua față a Universității Craiova

Fostul impresar susține că i-a plăcut meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj. Acesta l-a lăudat pe antrenorul Marinos Ouzounidis și consideră că va face lucruri bune la formația olteană.

„Meciul n-a fost rău pentru noi, privitorii. Una peste alta cred că a fost un joc bun. Se vede o schimbare cu Ouzounidis, parcă are altă atitudine echipa, încearcă să joace altceva. Sigur, orice antrenor încearcă să-și impună filosofia. Dacă va continua, eu cred că va reuși sa facă treabă la Craiova. E o echipă cu atitudine”, a declarat Victor Becali, la GSP.

CFR Cluj, ofensivă totală asupra arbitrajului românesc, după meciul cu Universitatea Craiova

Marius Bilașco a acuzat mai multe greșeli ale „centralului” Ovidiu Hațegan pe care le-ar fi comis în partida Universitatea Craiova – CFR Cluj. Ba mai mult, oficialul ardelenilor a vorbit despre două penalty-uri pe care campioana României nu le-ar fi primit în etapa trecută, contra lui Dinamo.

„Ne dorim din tot sufletul ca titlul în România să fie decis pe teren, să nu fie niciun fel de influenţă asupra rezultatelor care sunt în acest play-off extrem de disputat.

În continuare sunt greşeli de arbitraj împotriva noastră şi, cu tot respectul pentru Ovidiu Haţegan, care este cel mai bun arbitru român la ora actuală, e normal că avem aşteptări mari când există faze clare. Vorbesc despre situaţia penalty-ului la Camora, acel cartonaş roşu, golul anulat, care nu e din vina lui. Sunt greşeli împotriva CFR-ului şi aţi văzut că toată lumea strigă «CFR e cu arbitrii», dar de fapt noi suntem echipa cea mai dezavantajată în ultimele două etape. Şi la partida cu Dinamo am avut două penalty-uri, şi la această partidă a fost un penalty clar, pe care nu l-am primit”, a declarat Marius Bilașco, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

The post Victor Becali, impresionat de noua față a Universității Craiova: „Va reuși sa facă treabă. E o echipă cu atitudine!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă