Victor Becali îl pune la punct pe Alex Ioniță în scandalul de dopaj de la Astra Giurgiu. „Nici pentru copilul meu n-aș face așa, să zic că a fost forțat!”

1 lună in urmă 41

Răsturnare de situație în scandalul de dopaj de la Astra Giurgiu, după ce Victor Becali a decis să-l pună la punct pe Alex Ioniță, fotbalist care a acuzat ANAD că l-a forțat să facă anumite declarații.

Victor Becali a ales să facă lumină în cazul suspendării lui Alex Ioniță pentru dopaj. Înainte ca ANAD să anunțe decizia luată în ceea ce îl privește pe mijlocașul Astrei Giurgiu, acesta a declarat că a fost constrâns de comisarii de la Agenția Națională Anti-Doping și de Cristi Balaj ca să își schimbe declarația.

Victor Becali l-a contrazis pe jucătorul Astrei care a primit un an de suspendare, iar acesta a dezvăluit cum a ajuns Alex Ioniță să își schimbe declarația la Agenția Națională Anti-Doping.

Victor Becali îl pune la punct pe Alex Ioniță în scandalul de dopaj de la Astra Giurgiu

„Nu ne-a căutat Balaj pe noi, Dragoş Sârbu trebuia să se ducă cu Ioniţă să se ducă să întrebe şi să vadă care e situaţia. El nu a putut merge. Am mers eu cu Ioniţă la Balaj şi am discutat acolo. Balaj a spus că dacă este adevărat ce a declarat comisarilor ANAD de la Ploieşti, îl sfătuieşte să se ducă la comisie şi să spună adevărul. Omul nu i-a spus nimic altceva! Eu mă bucur pentru Ioniţă că a luat un an, speram să ia mai puţin, dar nu pot să mint pentru Ioniţă.

Nici pentru copilul meu nu aş face aşa, să zic că a fost forţat. Balaj a fost drăguţ, amabil şi ne-a spus că el (n.r. Ioniţă) decide.

După aia m-a sunat şi mi-a mulţumit că am mers cu el, pot să înţeleg că şi-a schimbat declaraţia, dar nu pot să înteţeg cum a zis că a fost sub presiune să declare, pentru că am fost acolo”, a explicat impresarul Victor Becali la Look Sport LIVE.

The post Victor Becali îl pune la punct pe Alex Ioniță în scandalul de dopaj de la Astra Giurgiu. „Nici pentru copilul meu n-aș face așa, să zic că a fost forțat!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă