Victor Angelescu e tot mai aproape de bomba anului! Hatem Ben Arfa e la un pas de Rapid: impresarul pleacă în Franța și l-ar putea aduce la București | EXCLUSIV

1 lună in urmă 30

Hatem Ben Arfa este tot mai aproape de Rapid! Super starul francez ar urma să ajungă în curând în România, din informațiile ProSport.

ProSport a aflat că Victor Angelescu și Daniel Niculae sunt aproape să dea lovitura anului în Liga 1: Hatem Ben Arfa e la un pas de Rapid! Impresarul Liubliana Nedelcu va pleca în Franța, după ce fotbalistul a acceptat să ia în calcul oferta giuleștenilor.

Recent, site-ul suporterilor rapidiști, 1923.ro, a anunțat faptul că Rapid este pregătită să îi ofere lui Hatem Ben Arfa un salariu lunar de 15 mii de euro plus o primă de instalare.

Hatem Ben Arfa, la un pas de Rapid! Când vor avea loc negocierile finale

Din informațiile noastre, Ben Arfa a fost fascinat de reacțiile suporterilor rapidiști, după ce s-a zvonit că ar putea semna cu gruparea vișinie și a transmis că ar fi dispus să vină să joace în România.

Negocierile finale între părți se vor purta în cursul zilei de luni, dar șansele ca talentatul mijlocaș, care a jucat la PSG sau la Olympique Marseille, să ajungă la Rapid sunt foarte mari în acest moment.

Fost jucător și în naționala Franței, Hatem Ben Arfa a evoluat ultima oară în tricoul celor de la Bordeaux, iar anul trecut a jucat pentru Valladoid.

Eu nu aș respinge cu totul această discuție. S-ar putea să fie 34 de ani ca cei ai lui Maldini sau 34 de ani ca cei ai lui Liță Dumitru care s-a retras. E un nume important, poate cel mai important din ultimii 20 de ani” – Marius Mitran, la ProSport Live

  • 3 milioane de euro este cota de piață a lui Hatem Ben Arfa, potrivit Transfermarkt.

The post Victor Angelescu e tot mai aproape de bomba anului! Hatem Ben Arfa e la un pas de Rapid: impresarul pleacă în Franța și l-ar putea aduce la București | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă