Victor Angelescu, despre conflictul Ioan Varga - Dan Petrescu: "Are dreptate. Nu poți să spui asta"

1 săptămână in urmă 14

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Victor Angelescu, despre conflictul Ioan Varga - Dan Petrescu: "Are dreptate. Nu poți să spui asta"

Pus să comenteze situația de la CFR, finanțatorul Rapidului a avut o opinie clară și i-a dat dreptate omologului său din Gruia. Angelescu este de părere că Varga are dreptate atunci când cere explicații, însă crede că totul trebuia să aibă loc în privat și nu în spațiul public.

”Varga are dreptate când spune ca antrenorul ar trebui sa dea explicații în fața patronului atunci când echipa nu are rezultate. Așa este la orice club din lume. Discuția trebuie să fie în privat. Matematic nu ai cum să spui că nu are dreptate.

El știe cel mai bine financiarul clubului, dar finanțele și cât cheltui nu trebuie să stea pe mâna antrenorului. Nu poți să spui că aduci jucători de 15 milioane și el produce doar opt milioane”, a spus Victor Angelescu, la Fotbal Club.

Ioan Varga: ”În vara asta am transferat de trei milioane de euro pentru el”

În ciuda aparentei împăcări dintre antrenor și patronul Ioan Varga, omul de afaceri a continuat să-l ”înțepe” pe tehnicianul de 54 de ani.

Cu câteva minute înainte de a apărea public comunicatul celor de la CFR Cluj, patronul echipei a continuat ”tirada” la adresa lui Dan Petrescu și a transmis că ”i-a făcut toate poftele” în această vară, pe bani mulți.

N-are de ce să se supere, n-are de ce să plece. Este datoria lui, în fişa postului scrie că trebuie să explice conducerii de ce funcţionează prost echipa. E simplu! În vara asta am transferat de trei milioane de euro pentru el.

El spune că gratis. Păi, el şi-a ales jucătorii. Eu i-am adus ce a cerut el. Ce a ales el, eu aia am adus. Dacă a fost cu bani, cu bani, care a fost fără bani oricum au costat impresarii, a costat prima de instalare la jucători, deci n-a fost nimic gratis”, a declarat Ioan Varga, pentru Digi Sport.

  • 14 jucători noi au ajuns la CFR Cluj în această vară, pentru 950 de mii de euro, potrivit Transfermarkt. Diferența până la trei milioane de euro, cel mai probabil, este reprezentată de diferite comisioane către terțe părți.

Etichete: cfr , dan petrescu , nelutu varga , victor angelescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă