Victor Angelescu, cuvinte dure la adresa celuilalt acționar de la Rapid! Decizia radicală pe care a luat-o: „Nu mai vine cu niciun ban în club! Asta înseamnă să-ți bați joc!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

3 luni in urmă 34

Victor Agelescu, acționarul majoritar de la Rapid, a avut cuvinte dure la adresa lui Liviu Goncea, celălalt acționar de la formația giuleșteană, despre care spune că nu ar mai fi băgat niciun ban în club, de mai multe luni.

Victor Angelescu a dezvăluit, în cadrul emisiunii ProSport Live, că negociază să preia în totalitate acțiunile clubului.

În prezent, Rapid se află pe locul 4 din Liga 2, cu 22 de puncte obținute, după 12 meciuri jucate.

Victor Angelescu, cuvinte dure la adresa celuilalt acționar de la Rapid

Acționarul majoritar de la Rapid susține că Liviu Goncea își bate joc de echipa bucureșteană, deoarece, la începutul sezonului, ar fi dat asigurări că nu are nicio problemă să continue să investească la echipă. Însă, acesta nu ar mai fi băgat bani în conturile Rapidului, de mai multe luni.

„În momentul de față, sunt în negocieri să preiau tot clubul, pentru că celălalt acționar, de câteva luni de zile, nu mai vine cu niciun ban în club. Să sperăm că, în câteva săptămâni, se va rezolva și această problemă.

Ne jucăm de-a clubul de fotbal, pentru că la începutul sezonului am avut o discuție cu partenerul meu și a spus că nu este niciun fel de problemă. Asta înseamnă să-ți bați joc, pentru că nu e doar clubul lui. Sigur că la Liga 1, daca vine cineva lângă mine, nu voi spune nu”, a declarat Victor Angelescu, la ProSport Live.

Vasile Maftei, critic la adresa conducerii lui Rapid

Fostul fotbalist îl felicită pe Mihai Iosif pentru rezultatele pe care le-a avut pe banca lui Rapid, până acum, însă consideră că Adrian Iencsi mai trebuia păstrat la formația bucureșteană. Acesta susține că echipa, din prezent, este creată de Iencsi, astfel că rezultatele bune obținute de giuleșteni sunt și datorită lui.

„E o altă față a echipei. Eu îl știu foarte bine pe Mihai Iosif, este un tip simpatic. Cred că a reușit lucruri foarte bune. Eu îmi doresc să rămână. Din punctul meu de vedere, a fost o greșeală că s-a renunțat la Iencsi. Echipa, ok, nu avea rezultate, dar trebuie să analizezi de ce nu a avut rezultate.

Adi a reușit un lucru extraordinar, a creat echipa asta, avea nevoie de continuitate. Trebuia să-i dai credite în continuare. Ok, nu merg lucrurile, dar, din punctul meu de vedere, Adi a creat această echipă și roadele sunt acum”, a declara Vasile Maftei, la ProSport Live.

The post Victor Angelescu, cuvinte dure la adresa celuilalt acționar de la Rapid! Decizia radicală pe care a luat-o: „Nu mai vine cu niciun ban în club! Asta înseamnă să-ți bați joc!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă