Victor Angelescu, anunț entuziasmant pentru rapidiști! Când vor inaugura noul stadion din Giulești: „Facem tot posibilul să jucăm atunci!”

1 săptămână in urmă 17

Victor Angelescu, finanțatorul echipei Rapid București, a anunțat când ar putea fi inaugurat noul stadion din Giulești.

În cursul zilei de marți, 4 ianuarie, Compania Națională de Investiții a predat stadionul din Giulești către Clubul Sportiv Rapid.

Cu un gazon impecabil, stadionul este pregătit pentru inaugurare și echipa antrenată de către Mihai Iosif așteaptă cu nerăbdare să debuteze pe noua arenă. 

Victor Angelescu, anunț entuziasmant pentru rapidiști! Când vor inaugura noul stadion din Giulești

Victor Angelescu a anunțat că speră ca noua arenă din Giulești să fie inaugurată cu prilejul primului meci oficial din 2022 organizat pe teren propriu. Dacă acest lucru nu e posibil, noul stadion își va deschide porțile la următorul meci de acasă.

După întâlnirea din deplasare cu Universitatea Craiova, Rapid are programat meciul cu UTA Arad în jurul datei de 29 ianuarie, urmând ca următorul meci de acasă să fie în jurul datei de 12 februarie, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

„Stadionul abia a fost predat. Am avut o discuție cu cei de la Clubul Sportiv, iar săptămâna asta, săptămâna viitoare, vor depune cererile pentru avize și așa mai departe. Acum, vom vedea în cât timp se va putea juca.

Nici ei nu știu exact, am vorbit. Vom vedea, facem tot posibilul să jucăm cât mai repede. Sper să jucăm, dacă nu în primul meci, în al doilea meci de acasă”, a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

„Am avut mereu mulți fani lângă noi. Capacitatea e mai mică, dar tribunele sunt foarte apropiate (n.r. de terenul de joc). Va fi o acustică foarte bună, iar suporterii noștri sunt unici. Ei vor face o atmosferă senzațională” – Mihai Iosif, antrenor Rapid

Caracteristicile Stadionului Rapid:

  • Cost 33,5 milioane de euro
  • 14.000 de locuri
  • Nivel de clasificare UEFA 4
  • Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline
  • Spaţii de cazare pentru sportivi
  • Spaţii de alimentaţie publică
  • Spaţii administrative

The post Victor Angelescu, anunț entuziasmant pentru rapidiști! Când vor inaugura noul stadion din Giulești: „Facem tot posibilul să jucăm atunci!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă