Victor Angelescu, adevărul despre prelungirea înțelegerii cu Mihai Iosif la Rapid: „Nu am făcut-o ca să motivăm echipa!”. Anunț despre viitorul lui Ovidiu Burcă | EXCLUSIV ProSport Live

4 săptămâni in urmă 17

Victor Angelescu, acționar la Rapid București, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live despre prelungirea înțelegerii cu antrenorul Mihai Iosif, dar și despre viitorul lui Ovidiu Burcă.

Rapid a învins-o la limită pe ASU Poli Timișoara, scor 2-1, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 2, iar Victor Angelescu a recunoscut că s-ar fi mulțumit și cu un egal.

Totuși, acesta a decis să îi prelungească înțelegerea cu Mihai Iosif și a explicat că atmosfera pe care a adus-o lantrenorul a Rapid l-a făcut să ia această decizie.

Victor Angelescu, despre prelungirea înțelegerii cu Mihai Iosif la Rapid

Odată cu numirea lui Daniel Niculae în funcția de președinte, s-a vorbit despre plecarea lui Ovidiu Burcă, având în vedere faptul că cei doi au avut un conflict în trecut, înainte de promovarea în Liga 3. Victor Angelescu a asigurat că Ovidiu Burcă va rămâne până în vară la Rapid.

„Înainte de meci, nu m-aș fi mulțumit cu un egal, dar la final, la cum s-a jucat, m-aș fi mulțumit și cu un egal. Nu sunt eu în măsură să spun ce nu m-a mulțimit în joc. Până la urmă, rezultatul contează.

E un antrenor care are cinci meciuri și cinci victorii de când l-am pus. Și în acel mandat de interimar a avut rezultate bune. Am făcut-o pentru că avem încredere în el, nu ca să motivăm echipa, pentru că sunt destul de motivați. A reușit să facă un grup unit și cred că avem mai multă liniște decât în sezonul trecut. A reușit să creeze o familie acolo.

În momentul de față, Ovidiu va rămâne sigur până la finalul campionatului, apoi o să aibă o discuție cu mine și cu Daniel (n.r. Niculae)”, a spus Victor Angelescu, la ProSport Live.

Prezent în studioul ProSport Live, Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid, a ținut să îi ofere un sfat lui Victor Angelescu.

„Poate încercați până se încheie campionatul să păstrați lucrurile așa, pentru că Rapid are nevoie de liniște. Până se încheie campionatul, toată lumea să înțeleagă, chiar și Nico, și lucrurile să rămână așa. S-a pornit foarte bine și ar fi păcat ca ceva să rupă acest drum”, a intervenit Dinu Gheorghe.

„Aveți dreptate. Nu vrem să facem schimbări majore în următoarele luni”, a răspuns Victor Angelescu.

The post Victor Angelescu, adevărul despre prelungirea înțelegerii cu Mihai Iosif la Rapid: „Nu am făcut-o ca să motivăm echipa!”. Anunț despre viitorul lui Ovidiu Burcă | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă