Victor Angelescu, acuzații grave la adresa celor de la U Craiova 1948: ”Incidentele au fost premeditate!”

3 zile in urmă 15

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Angelescu, unul dintre finanțatorii de la Rapid, a fost invitat în platoul emisiunii Fotbal Club, unde a vorbit și despre incidentele petrecute după meciul dintre U Craiova 1948 și Rapid, când Săpunaru a fost implicat într-un scandal monstru.

Victor Angelescu, acuzații grave la adresa celor de la U Craiova 1948: ”Incidentele au fost premeditate!”

Atunci, căpitanul giuleștenilor a fost implicat într-un schimb de replici cu jandarmii prezenți la stadion și a fost la un pas de bătaie pe tunelul care duce către vestiare după un conflict cu apropiați ai celor de la U Craiova 1948.

Victor Angelescu susține că oltenii au pus la cale întreg ”scandalul”. Finanțatorul giuleștenilor este de părere că oficiali ai oltenilor i-au ajutat pe suporterii din Bănie să meargă la galeria Rapidului și să fure un steag, lucru care i-a făcut pe ultrașii giuleștenilor să reacționeze dur.

În urma acestui lucru, pe arena din Târgiu Jiu s-a dat cu gaze lacrimogene, însă Jandarmeria a anunțat că nu s-au folosit astfel de gaze. Din acest motiv, Angelescu este de părere că cei de la U Craiova 1948 le-a permis stewarzilor angajați să aibă spray-uri cu gaze lacrimogene pentru a se apăra de ultrașii rapidiști.

A fost premeditat, nu poți să nu spui că nu a fost premeditat. Cum poți să ai acea îmbrăcăminte galbenă de foto, dacă nu de la club? E clar că un oficial al clubului U Craiova 1948 a ajutat pe cineva din galerie să fie mult mai aproape ca să poată sustrage un steag.

Orice s-ar fi întâmplat, era clar că galeria Rapidului va reacționa și va intra pe stadion. Avem și noi firmă de stewarzi. Stewarzii nu poartă spray lacrimogen. Nu există așa ceva. Asta se întâmplă la jandarmerie de obicei, dar ei au spus că nu ei au dat.

Nu e clar că dacă le-ai dat și spray lacrimogen le-ai dat ca să se protejeze de suporterii rapidiști? E firma ta de pază, tu, U Craiova 1948, ai angajat-o. E clar că a fost premeditat acest lucru și era clar că va ieși un scandal”, a declarat Victor Angelescu la emisiunea Fotbal Club.

VIDEO Victor Angelescu, despre incidentele petrecute după U Craiova 1948 - Rapid

Etichete: rapid , scandal , adrian mititelu , cristi sapunaru , u craiova 1948 , victor angelescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă