Victor Angelescu a spus cât a plătit Rapid pentru Dugandzic și Ciobanu + Motivul pentru care a ratat o ”țintă” din mercato

4 zile in urmă 33

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Atacantul croat chiar a debutat cu gol, în meciul cu FCSB, și a mai marcat de două ori de atunci, iar Victor Angelescu a anunțat că Marko Dugandzic a costat sub 200.000 de euro.

Victor Angelescu a spus cât a plătit, de fapt, Rapid pentru Dugandzic

Un fotbalist mai costisitor a fost, anunță Victor Angelescu, Andrei Ciobanu, care nu a reușit, cel puțin deocamdată, să devină titular la Rapid.

Pentru Dugandzic am plătit sub 200.000 de euro. Pentru Ciobanu am plătit peste 200.000 de euro. Toate transferurile mi se par reușite. Papeau este un jucător bun.

L-am vrut pe Luckassen de la început. Inițial nu am ajuns la un acord, dar apoi l-am convins”, a declarat Victor Angelescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Rapid a ratat transferul unui jucător U21

Rapid l-a pierdut în vară pe Rareș Ilie, ajuns la Nice în schimbul a 5 milioane de euro, și a vrut să transfere un fotbalist din Liga 1 cu care să bifeze regula U21, însă totul a căzut din cauza sumei de transfer pe care a cerut-o clubul de care aparține fotbalistul dorit, al cărui nume nu a fost dezvăluit de Victor Angelescu.

Am vrut un jucător U21, dar suma era prea mare pentru cât puteam plăti”, a spus Victor Angelescu.

Etichete: victor angelescu , andrei ciobanu , marko dugandzic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă