Victimă colaterală după super-gafa lui Tătărușanu. Iubita unui fotbalist de la AC Milan a luat foc: ”Mi-e rușine că fac parte din aceeași rasă umană”

1 săptămână in urmă 17

Marti, 23 Noiembrie 2021, ora 10:39

0 citiri

 ”Mi-e rușine că fac parte din aceeași rasă umană”

AC Milan, cu portarul Ciprian Tătăruşanu pe teren tot meciul, a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-3 (2-0), de echipa Fiorentina, în etapa a XIII-a a campioantului italian Serie A.

Pe terenul fostei sale echipe, Tătăruşanu a greşit la primul gol. El a scăpat balonul din mână după o centrare din corner şi Duncan a profitat şi a marcat, profitând de naivitatea fundașului Gabbia, care a încercat să protejeze mingea în loc s-o degajeze.

Si torna sempre dove si è stati bene#tatarusanu #FiorentinaMilan https://t.co/9h9JoKL8hH

— RecensioniScomode (@RScomode) November 20, 2021

Ulterior, pe rețelele de socializare, Matteo Gabbia a fost intens criticat de fani, fapt care a declanșat furia iubitei fotbalistului, Federica.

”Mi-e rușine că fac parte din aceeași rasă umană cu acești ignoranți și frustrați, care își aruncă furia spre jucători de 20 de ani, făcându-le rău. Fotbalul este un joc și asta ar trebui să fie luat în considerare indiferent de nivel. Fiecare este liber să-și exprime gândurile, dar trebuie să avem o limită”, a scris Federica Ruggieri în mediul online.

Citeste si:

Erou la AC Milan, Tătărușanu a dezvăluit care este cel mai frumos moment din cariera de portar

Fostul internaţional român Ciprian Tătăruşanu, portarul echipei AC Milan, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului ''Corriere dello Sport'', că penalty-ul apărat argentinianului...

Tătărușanu a comis-o impardonabil în Fiorentina - Milan VIDEO

AC Milan, cu portarul Ciprian Tătăruşanu pe teren tot meciul, a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-3 (2-0), de echipa Fiorentina, în etapa a XIII-a a campioantului...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă