Viciul lui Radu Banciu: „Eram ca-n Transsiberian! Nici Giovanni Becali nu lăsa așa bacșiș”

1 lună in urmă 2

Radu Banciu, 50 de ani, cunoscut realizator tv era un împătimit al jocurilor de noroc. Mergea des la cazinou, acolo unde paria la ruletă.

Banciu a mizat pe trei numere și toate au „ieșit”, profitul fiind uriaș.

Episodul a avut loc la Timișoara, jurnalistul fiind în orașul de pe malul Begăi cu ocazia unui meci dintre Poli și Alba Iulia. Radu Banciu a asigurat că știa cât să mizeze și nu a avut pierderi mari financiare de-a lungul timpului.

Radu Banciu: „Noi jucam la ruletă, nu la păcănele. Toţi banii pe care îi aveam la noi”

„Eram la Timişoara, la un meci de fotbal, ţin minte şi acum, la un Poli Timişoara – Alba Iulia 3-4 parcă (n.red. 4-3)… Am scris cronica meciului ăla de vreo patru ori, pentru că tot trebuia să modificăm în funcţie de evoluţia scorului. Puţină lume ştie însă că d-abia am mai ajuns la meci pentru că noi când am descins în oraşul de pe malurile Begăi, ne-am dus la cazinou să jucăm, cum făcea orice om pe vremea respectivă!

Noi jucam la ruletă, nu la păcănele. Şi toţi banii pe care îi aveam la noi, inclusiv diurna pentru deplasarea la Timişoara, inclusiv banii pentru întoarcerea cu trenul la Bucureşti, i-am jucat la ruletă” a declarat Radu Banciu la Look Sport.

Radu Banciu: „Eram ca-n Transsiberian! Nici Giovanni Becali nu lăsa așa bacșiș”

„Jucam puţine numere, dar e adevărat că am avut 10 ore între Bucureşti şi Timişoara să facem listele pe tren. Când am ajuns ne-am dus şi am băgat pe 35, pe 36, fiecare a luat câteva numere. Să nu mă mişc de aici: ruleta a dat 35, 36, 35. Ştiţi cum am ridicat din cazinoul ăla? Uite aşa duceam „mălaiul”… Şi atât mi-a zis Bălan, cu ţigara (n.red. imitându-l) „Nu mă mai interesează meciul, Banciule”.

Nu vă mai spun că n-am mai venit la Bucureşti în seara aia, am mers la cel mai scump hotel din Timişoara, am mers să mâncăm la cel mai scump restaurant, unde eram doar noi, ca în Trans-Siberian. I-am lăsat chelneriţei un bacşiş de nici Giovanni Becali nu lăsa la trattoriile lui din Monte Carlo aşa ceva. Senzaţională seară a fost […] Un moment genial. Am fost un împătimit al jocurilor de noroc, dar cu cap! Noi ştiam să jucăm. Nu ne-am pierdut ca alţii casa”, a mai spus Banciu conform sursei menționate.

 

The post Viciul lui Radu Banciu: „Eram ca-n Transsiberian! Nici Giovanni Becali nu lăsa așa bacșiș” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă