Viciere de rezultat la Dinamo - Gaz Metan Mediaș. Ce spune specialistul după golul al doilea al "câinilor"

1 lună in urmă 22

Liga 1: Hermannstadt - Chindia Târgoviște, joi, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Astra, joi, 20:00, Digi Sport 1

Fostul mare arbitru internațional, Ion Crăciunescu, a explicat motivul.

"Portarul nu se mai bucură de niciun privilegiu în fața porții. În această fază este o centrare, iar portarul boxează mingea cu mâna, regulamentar, iar un adversar intră în el și îl aruncă în poartă.

Jocul trebuia oprit și acordată lovitură liberă directă în favoarea portarului. Deci fault în atac. Dacă atacantul atingea mingea cu capul, atunci era altceva, dar aici el nu atinge mingea, se duce direct în portar. Deci sare în el. Cum să nu dai fault? Și mai ales la portar", a explicat Ion Crăciunescu la Digi Sport Special.

Dinamo - Gaz Metan Mediaș. "Câinii" au preluat conducerea după un gol controversat

Medieșenii au deschis scorul în minutul 7, prin Valente, "câinii" au egalat prin Gueye, în minutul 23, iar apoi au preluat conducerea cu două minute înainte de pauză, după un fault la portar.

Anton a executat un corner, Pleșca a respins în Puljic, iar din acesta mingea a intrat în poartă, dar în același timp Bejan a căzut peste portarul lui Gaz Metan și medieșenii au cerut fault în atac.

Arbitrul Marcel Bîrsan a validat însă golul după ce s-a conslutat și cu tuțierul, care i-a spus că el urmărea ca nu cumva să fie offside, însă nu i-a indicat faultul la portar.

Etichete: dinamo , gaz metan medias , ion craciunescu , dinamo - gaz metan medias , puljic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă