Viceprimarul din Belgrad, mesaj către Novak Djokovic: "Nole, verifică-ți cardurile de credit!"

1 săptămână in urmă 8

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Liderul mondial a început să se antreneze la Melbourne, în vederea participării la Australian Open, dar în următoarele zile liderul politic menționat mai sus va lua o hotărâre finală, iar Djokovic riscă în continuare să fie deportat din Australia. 

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Viceprimarul din Belgrad, reacție dură despre cazul lui Novak Djokovic

Până ce Hawke ia o decizie în legătură cu acest caz, Serbia continuă să își apere sportivul cu toate "armele". Recent a luat atitudine și Goran Vesic, vicepreședintele capitalei Belgrad.

Conaționalul lui Djokovic a lansat niște acuzații dure la adresa autorităților australiene de la aeroportul din Melbourne, pe care le-a acuzat de furt. Ei i-au confiscat bunurile sârbului și l-au reținut vreme de aproximativ nouă ore, iar viceprimarul i-a transmis că ar fi bine să-și verifice cardurile de credit, lăsând de înțeles că i-ar putea lipsi bani. 

"Toată lumea care a urmărit procesul online putea să-și dea seama de cât de inconfortabil s-a simțit judecătorul Anthony Kelly din cauza chinului la care a fost supus Nole al nostru de către statul australian și de oameni precum prim-ministrul Morrison sau ministrul Hawke.

Peisajele și lumea animalelor din Norvegia sunt de o frumusețe rară. Hai în vizită în Nordul Sălbatic pe DIGI Animal World, azi de la 22:00!

Omului aproape că nu i-a venit să creadă că toate procedurile legale pentru imigrare au fost încălcate. Și, pe deasupra, l-au și furat pe Nole, luându-i portofelul și tot bagajul. Nole, verifică-ți cardurile de credit!

Continui să urmăresc știrile din Australia și nu mă pot trezi din șoc. Curtea a decis că Nole este un om liber, că poate juca la Australian Open, pe care l-a câștigat deja de nouă ori. Apoi, Hawke a trecut peste cuvântul Curții. 'Cine naiba e ăsta?', mi-am spus. Și va avea oare toată această hărțuire vreun final?", a transmis omul politic, potrivit publicației sârbe Telegraf

Australia ar pregăti expulzarea lui Novak Djokovic

După ultimele informații primite, autoritățile australiene au decis să extindă investigațiile în cazul liderului mondial, iar o decizie este așteptată în ziua de joi, 13 ianuarie.

Jurnaliștii de la Blic scriu că se pregătește expulzarea lui Novak Djokovic din Australia, după dezvăluirile făcute în postarea de pe Instagram.

"Australia pregătește cel mai rău scenariu pentru Djokovic: Nu trebuie să permitem un astfel de precedent", titrează blic.rs, care apoi adaugă: "Cel mai bun jucător din lume, Novak Djokovic, nu va fi expulzat astăzi, dar există o avalanșă de noi informații, care vin din toate părțile.

Sârbul a făcut astăzi un nou antrenament pe arena 'Rod Laver', iar apoi au venit informații de la biroul ministrului Imigrării, Alex Hawk, că încă nu există o decizie cu privire la expulzarea lui Djokovic. Cu toate acestea, lucrurile s-au complicat când Novak a emis declarația cu privire la ieşirea din izolare, din 18 decembrie.

Guvernul australian va pregăti documente pentru a încerca să-l expulzeze pe Novak Djokovic din țară, pentru că, după cum avertizează sursele, șederea sa ar fi un 'precedent periculos', care nu trebuie să aibă loc".

Pentru greșelile în lanț recunoscute în postarea de pe rețelele sociale, Novak Djokovic ar risca până la 5 ani de închisoare în Australia, scriu jurnaliștii de la Blic.

"După șapte zile, Djokovic a decis să se adreseze întregii lumi. Din cauza acestui anunț, oficialii australieni se gândesc că 'sfârșitul pentru Novak în Australia' e aproape.

Oficialii australieni sunt îngrijorați de faptul că Djokovic a recunoscut că a încălcat regulile de izolare în Serbia, după ce a aflat că a fost testat pozitiv, dar şi pentru faptul că şi-a acuzat agentul pentru informațiile false din formularul său de cerere de călătorie în Australia. Au sosit noi informații din Australia conform cărora, conform legii locale, sârbul ar putea primi cinci ani de închisoare!", scriu sârbii.

Jurnaliștii de la Blic își încheie materialul cu ideea că ar exista o conspirație mondială împotriva lui Novak Djokovic, care ar fi o victomă a unei bătălii politice. Sârbii consideră că liderul mondial și-a câștigat în instanță dreptul de a juca la Australian Open: "Lumea întreagă este împotriva jucătorului de tenis sârb, lumea întreagă speră la căderea lui, atât fizic, cât și psihic. Au încercat să-l spargă cu trucuri politice ieftine, dar a reușit să-i bată şi în afara terenului, în tribunal", notează cei de la Blic.

Etichete: novak djokovic , serbia , australia , belgrad , goran vesic

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă