Vicepreședintele Rapidului le răspunde fanilor giuleșteni, după criticile aduse conducerii: „Pe suporter e greu să-l contrazici!” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 1

Andrei Nicolescu, vicepreședintele Rapidului, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre criticile aduse de fanii giuleșteni, în ultima perioadă, la adresa conducerii formației din Capitală.

Recent, oficialii Rapidului au decis să introducă o modalitate, pe canalul de YouTube, prin care suporterii să plătească, pentru a avea acces la conținut video exclusiv din interiorul clubului.

Lucrul acesta i-a deranjat pe mai mulți suporteri ai alb-vișiniilor, motiv pentru care i-au criticat în termeni duri pe conducătorii echipei.

Vicepreședintele Rapidului le răspunde fanilor giuleșteni, după criticile aduse conducerii

Oficialul clubului bucureștean a explicat faptul că Rapid dorește să creeze o platformă prin care să fie în legătură strânsă cu fanii alb-vișinii, însă, pentru acest lucru, este nevoie ca suporterii să se implice, din punct de vedere financiar.

„Pe suporter e greu să-l contrazici, el are dreptate. Noi facem tot ce ține de noi ca să creăm un sistem prin care suporterii rapidiști să aibă cât mai multe beneficii. Să putem să creăm o «punte» între club și suporteri prin care aceștia să aibă acces la cât mai multe informații, la video-uri exclusive, la modalitatea de a fi în contact cu echipa cât mai mult. Acest lucru nu se poate face fără implementarea unui sistem, fără bani, fără Rapid TV, am facut și noi un studio.

Încercăm să facem lucrurile în așa fel încât să fie cât mai accesibile. La început, pentru că nu avem în spate niște bugete fabuloase pentru acest tip de activitate, va fi cu sprijinul suporterilor, dar, peste tot în lume, acest tip de activitate prin care unii suporteri beneficiază de mai multe decât ceilalți, care doar văd meciul la televizor, se întâmpă. Pentru că asta este esența marketing-ului”, a declarat Andrei Nicolescu, la ProSport Live.

The post Vicepreședintele Rapidului le răspunde fanilor giuleșteni, după criticile aduse conducerii: „Pe suporter e greu să-l contrazici!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă