Vicepresedintele Comitetului National de Vaccinare, despre un nou vaccin anti-COVID: "Pe 11 martie se va lua o decizie privind vaccinul Johnson and Johnson"

1 lună in urmă 2

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, vicepresedintele Comitetului National de Vaccinare, spune ca pe 11 martie Agentia Europeana a Medicamentului s-ar putea pronunta cu privire la vaccinul anti COVID-19 produs de compania Johnson and Johnson.

Medicul a explicat ca peste 3 milioane de doze de vaccin vor fi primite in luna aprilie de Romania. "Este o veste foarte buna", a declarat Andrei Baciu.

La randul sau, medicul militar Valeriu Gheorghita a anuntat marti ca se deschide posibilitatea celor din etapa a III-a de a se vaccina acolo unde rata de incidenta despaseste 4,5 cazuri la mia de locuitori.

"Deschiderea listei pentru judetele care au o rata mai mare de 4,5 la mie este urmatoarea: vorbim de localitatile Alba Iulia, Timisoara, Brasov, Baia Mare, Zalau, Petrosani, Cluj Napoca, Giurgiu. In aceste localitati va fi posibila programarea persoanelor din etapa a 3-a", a declarat Gheorghita.

Citeste si:

Pensiile de stat - un teren minatCe venituri iti ia in considerare banca pentru un creditMarturia uneia dintre studentele exmatriculate de la Facultatea de Drept: "Am copiat ca masura de preventie, pentru a nu fi nedreptatita. Nu voiam sa ajung la taxa din cauza celor care copiau"Diferentele dintre Pfizer, Moderna si AstraZeneca. Ar trebui sa ne ingrijoreze reactiile adverse? "Oamenii doar raporteaza mai multe reactii din cauza controversei"Secretul exploziei lui Mihaila la Parma. E irezistibil pe teren si "invizibil" in viata privata. Cine e iubita fotbalistului

Citeste mai multe despre Andrei Baciu doze vaccinare

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă