Vicepreședinte liberal, despre negocierea cu AUR: „PNL nu va negocia sau coopera în plan guvernamental cu partide extremiste”

4 săptămâni in urmă 22

Marti, 28 Septembrie 2021, ora 19:03

56 citiri

 „PNL nu va negocia sau coopera în plan guvernamental cu partide extremiste”

Vicepreşedintele PNL Alexandru Muraru a declarat marți, 27 septembrie, că liberalii nu vor negocia sau colabora la guvernare cu partide extremiste și a transmis că nu vor exista negocieri între PNL şi AUR.

"PNL NU va negocia sau coopera în plan guvernamental cu partide extremiste care nu respectă valorile euro-atlantice. Aşadar, nu vor avea loc negocieri cu AUR! PNL va purta discuţii doar cu formaţiuni democratice, nu cu partide extremiste, de factură legionară, neo-fasciste”, a scris, marţi, pe Facebook, deputatul PNL Alexandru Muraru.

El a afirmat că "AUR are deja o cooperare parlamentară cu USR-PLUS, cooperare oficializată prin iniţierea unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului”.

"Nu deplângem doar faptul că USR-PLUS s-a discreditat în faţa propriului electorat, ci şi compromiterea mesajului progresist pe care un partid tânăr l-a transmis societăţii româneşti”, a adăugat vicepreşedintele PNL Alexandru Muraru.

Citeste si:

Ludovic Orban anunță cum va vota la moțiunea inițiată de USR PLUS și AUR împotriva Guvernului Cîțu. „Am auzit argumente penibile”

Ludovic Orban a declarat marți, 27 septembrie, că ziua corectă pentru votarea moţiunii de cenzură a USR PLUS şi AUR ar fi miercuri, având în vedere alte decizii ale CCR care spun că...

Cine ar câștiga dacă ar avea loc alegeri parlamentare duminica viitoare. PNL, pe locul doi SONDAJ

Dacă duminică ar fi alegeri parlamentare, rezultatele ar fi cu adevărat surprinzătoare. PSD ar obţine 37% din voturi dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, urmat de PNL...

Adevarul.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă