Vica Blochina, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi avut o relație cu Laurențiu Reghecampf: „Am sunat-o și pe Anamaria”

2 săptămâni in urmă 25

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au separat după o relație de aproximativ 15 ani. În scandalul divorțului dintre cei doi, multe speculații au apărut, s-a zvonit chiar că Vica Blochina ar fi fost iubita antrenorului. Vedeta a apărut la TV și a făcut declarații despre acest subiect, a lămurit totul.

În vârstă de 46 de ani, Vica Blochina se concentrează la viața sa personală, dar și cea profesională. S-a zvonit că se iubește cu un milionar grec, că acesta îi face toate poftele. Vedeta e preocupată și de afacerile sale, aceasta are chiar și un magazin online unde comercializează lenjerii de pat, pilote, perne. De curând, numele ei a fost legat de scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

În presă s-a zvonit că Vica Blochina ar fi fost iubita antrenorului. Mai mult decât atât, vedeta, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, a fost întrebată de unul dintre fanii emisiunii: „A fost și iubita lui Reghe?”. Aceasta a vrut să lămurească acest subiect, a declarat că între ea și Laurențiu Reghecampf nu a existat o relație amoroasă, chiar și Anamariei Prodan i-a spus asta la telefon, căci au discutat despre acest subiect amândouă.

„A apărut un articol în ziar la care am sunat-o și pe Anamaria. Eu pe Reghe nu l-am cunoscut, decât odată la ea acasă, de Crăciun, dar nici măcar. Niciodată nu am avut o conversație cu el, nu-l cunosc pe băiatul acesta.”, a declarat Vica Blochina la Pro TV.

 „Am sunat-o și pe Anamaria”

Anamaria Prodan spune că vorbește zilnic cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a afirmat că Laurențiu Reghecampf nu a depus încă actele de divorț, deși el așa declarase la începutul lunii octombrie. „Nu știu de divorț nimic. Nu a depus niciun dosar, nu am vorbit de notar. Dar voi ați văzut că și-a asumat ceva, pe cineva?”, a declarat impresara pentru Fanatik.

anamaria-prodan-si-laurentiu-reghecampfIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

De asemenea, vedeta susține că relația cu antrenorul s-a mai îmbunătățit în ultima perioadă, asta după ce foarte mult timp nu au mai comunicat. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns să vorbească aproape zilnic, discuțiile fiind legate în mare parte de copilul pe care îl au împreună. „Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa mai sus menționată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă