Vica Blochina, despre banii pe care i-a cheltuit în vacanță. Stă într-o vilă care se închiriază cu 12.000 de euro pe noapte: „Thailanda este destul de ieftină”

1 săptămână in urmă 12

De aproape o lună, Vica Blochina se află în vacanță în Thailanda, într-o superbă vilă, care se închiriază cu 12.000 de euro pe noapte. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă nu a plătit nimic pentru cazare.

Vica Blochina și-a făcut bagajele și a plecat în decembrie în Thailanda alături de prietenii săi. Fiul său, Edan, a rămas acasă cu tatăl său, Victor Pițurcă. În cadrul unui interviu pentru „Teo Show”, Vica Blochina a vorbit despre banii pe care i-a cheltuit în vacanță. Ea consideră că nu sunt atât de mari costurile pentru a vizita țara, însă este foarte scump biletul de avion.

„E foarte scump drumul. Aici în Thailanda nu este scump. Mâncarea sau de vizitat nu este scump. Thailanda este destul de ieftină. Masajul este foarte ieftin. De trei ori pe zi fac masaj. Mă trezesc dimineața și beau cocos, apoi fac sală în fiecare zi, pentru că m-am îngrășat îngrozitor și când m-am văzut în poze nu mai puteam de nervi. Mă simt bine acum. Fac box. Stau la soare. Avem prânz la ora 14, apoi masaj și seara ieșim”, a declarat Vica Blochina.

Vila din Thailanda în care fosta balerină stă costă 12.000 de euro pe noapte. Are 8 dormitoare, sală de fitness, spa, club și e una dintre cele mai frumoase case din Phuket. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă nu a fost nevoită să plătească cazarea, pentru că vila aparține unei prietene de-ale ei.

„Avem în casă sală fitness, spa, discotecă, teren de tenis. E cea mai frumoasă casă din Phuket. Această casă e a prietenei mele. Ea mai are o casă la fel ca a noastră și costă 12.000 de euro pe noapte. Sunt 8 dormitoare și e foarte mare. Eu nu am plătit aici”, a continuat Vica Blochina.

vica-blochina-vacanta-thailanda-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Vica Blochina nevoită să se întoarcă mai devreme din vacanță

Fosta balerină a mărturisit că vacanța trebuia să dureze până pe 20 ianuarie, însă se va întoarce mai repede acasă din cauza pandemiei. Situația în Thailanda nu ar fi una atât de bună, iar multe zboruri ar fi fost anulate deja. De teama de a nu rămâne departe de casă mai mult decât stabilise, Vica Blochina a decis să schimbe zborul de întoarcere în România.

„Noi am vrut să stăm până pe data de 20, dar e o nebunie aici cu covid. Se închid locuri. Încercăm să ne întoarcem mai repede. E o panică total în Thailanda cu Covid-ul. Toată lumea e panicată, pentru că s-au îmbolnăvit foarte mulți de covid după Revelion. S-au închis multe zboruri. Vrem să ne întoarcem mai repede acasă, ca să nu se întâmple vreo minune”, a mai declarat aceasta în emisiunea lui Teo Trandafir.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă