Vica Blochină, de urgență la spital. Blonda a făcut accident cu mașina

1 lună in urmă 1

Fanii fostei balerine sunt speriați de noile vești despre aceasta. Vica Blochina a ajuns de urgență la spital în urma unui accident rutier. Ce se întâmplă în aceste clipe cu vedeta și care sunt primele informații?

Vica Blochina, implicată într-un accident rutier

Vica Blochina a ajuns la spital după ce a fost implicată într-un accident de mașină. Totul s-a petrecut luni, 22 martie. Cunoscuta vedetă de televiziune a recunoscut faptul că ea a fost de vină pentru cele întâmplate.

După incident, fosta balerină a fost supusă mai multor investigații medicale. În urma impactului, blondina era amețită, astfel că a fost transportată de urgență la spital. ”Eu am fost de vină. Am lovit toată partea dreaptă a mașinii. Sunt amețită. Fac niște perfuzii și sper să ajung repede acasă”, a declarat aceasta, pentru cancan.ro.

Mesajul postat în urmă cu o oră pe instagram i-a liniștit pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare și care s-au îngrijorat teribil pentru starea ei. „Mulțumesc pentru mesaje. Sunt copleșită! Mă simt mai bine! Sper să ajung acasă repede”, au fost cuvintele acesteia.

Conflictul cu Victor Pițurcă

Una din cele mai controversate perechi din showbiz-ul românesc a fost formată din Vica Blochina și Victor Pițurcă. Cei doi au șocat o țară întreagă după ce s-a aflat povestea pe care o trăia în paralel omul de fotbal. Blondina a acționat pe cale legală împotriva bărbatului în perioada cuprinsă între 2011 – 2014 pentru recunoașterea paternității, dar și pentru pensia alimentară care l-a nemulțumit pe fostul selecționer.

2011 – Vica Blochina l-a dat în judecată pe Victor Pițurcă pentru stabilirea paternității
2012 (septembrie-octombrie) – Pițurcă a refuzat testul ADN
2012 (23 noiembrie) – Bărbatul a fost obligat de instanță să-și recunoască fiul și să plătească 10.000 de euro retroactiv și 8.900 de euro lunar în dreptul pensiei alimentare. Pițurcă a făcut ulterior apel.
2012 (30 noiembrie) – Antrenorul a solicitat suspendarea executării sentinței până la apel. Tribunalul Ilfov a respins cererea.
2012 (decembrie) – Pițurcă a cerut să fie făcut testul ADN: rezultatul a ieșit pozitiv.
2013 (august) – Pițurcă a cerut micșorarea pensiei la 2.900/lună, de la 8.500, şi 50.000 de euro retroactiv. Ulterior, acesta a cerut și custodia copilului.
2014 (ianuarie) – Avocatul lui Pițurcă a depus o cerere prin care dorea suspendarea plății pensiei alimentare până la decizie definitivă din procesul de custodie.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția sa știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”
Vica Blochina (Sursa: „La Măruță”)

The post Vica Blochină, de urgență la spital. Blonda a făcut accident cu mașina appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă