Vibrația zilei. Luna Nouă ne face mai comunicativi și mai iubitori

1 lună in urmă 18

De Rosse Stan.
Publicat: 07.09.2021, 17:27.
Actualizat: 07.09.2021, 17:35

Astăzi pe cer se petrece fenomenul de Lună Nouă, dar şi Mercur este în opoziţie cu Chiron. Comunicarea este cheia, dar şi vehemenţa în ceea ce priveşte analiza unui aspect important al vieţii noastre sau a unei activităţi.

Mâine suntem şi mai comunicativi, şi mai iubitori. Sinceritatea se va face simţită şi vom fi înclinaţi spre artă. Atât pentru moment, ne revedem mâine dimineaţă în Observator matinal pentru previziunile zilnice, iar pentru mai multe detalii accesaţi site-ul astrologului Nicoleta Ghiriş.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă