Vibraţia zilei din 3 septembrie: Surprize neplăcute şi atenţia la discuţiile amoroase

1 lună in urmă 13

De Rosse Stan.
Publicat: 03.09.2021, 16:59.
Actualizat: 03.09.2021, 17:03

Vibraţia zilei de 3 septembrie 2021. Mare atenţie la ce şi cum transmiteţi astăzi celor din jur. Aţi putea provoca nu tocmai reacţiile pe care vi le doriţi.

Intuiţia este la cote maxime azi, iar ajutorul îl vom găsi cu uşurinţă dacă ne mobilizăm rapid. Cu toate acestea nu este ziua potrivită să primim ordine de la şefi sau de la persoanele apropiate, pentru că reacţiile s-ar putea să fie cu scântei. Venus, planeta iubirii şi banilor, este în opoziţie cu Mercur, planeta comunicării, dar face şi un aspect de cuadratură cu Luna, planeta emoţiilor.

Toate aceste fenomene ne indică să avem grijă cum ne exprimăm, prin cuvinte sau fapte. Mâine, generozitatea îşi face loc în programul nostru la fel ca dragostea. Iar duminică, o să îmbinăm utilul cu plăcutul, la capitolul comunicare suntem avantajaţi, dar vor exista şi câteva suprize neplăcute.

Atât pentru moment, ne revedem mâine dimineață în Observator matinal pentru previziunile zilnice, iar pentru mai multe detalii accesaţi site-ul astrologului Nicoleta Ghiriş.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă