Vibrația zilei. Comunicare excelentă în sfera dragostei

1 lună in urmă 31

De Rosse Stan.
Publicat: 08.09.2021, 17:11.
Actualizat: 08.09.2021, 17:12

Astăzi Soarele face un aspect de trină cu Uranus, iar Luna cu Neptun. Comunicăm foarte bine, mai ales pe plan amoros, unde iubirea nu va lipsi, ba din contră, va fi cu mult mai intensă.

Mâine, însă, trebuie să fim atenţi la lucruri sau evenimente neaşteptate. Adaptabilitatea este cheia unei zile fără obstacole majore, pentru că schimbrile ar trebui îmbrăţişate. Atât pentru moment, ne revedem dimineaţă la Observator matinal să vorbim despre previziunile zilnice, iar pentru mai multe detalii accesaţi site-ul astrologului Nicoleta Ghiriş.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă