Viața Flaviei Mihășan s-a schimbat total după ce a devenit mamă pentru a doua oară. „Am renunțat la tot”

2 luni in urmă 33

Flavia Mihășan are 37 de ani și este mamă a doi băieți. Tudor a venit pe lume în urmă cu trei luni, iar de atunci, viața ei și a partenerului său s-a schimbat total. Mai mult, fosta asistentă de la Antena 1 a fost nevoită să renunțe la cariera de actriță.

„Este o altă etapă a vieții. E ”bebelușală”. Știu că o să se termine curând și o să-mi fie dor, dar dacă mă întrebi acum, este o renunțare la tine, dar cu foarte multe beneficii în timp. (…)

134801766_3975073532505270_7491015481644030369_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Am renunțat la tot, pentru moment, dar e o chestie asumată, e o chestie pe care ne-am dorit-o amândoi. de asta nu am făcut copii foarte tânără, pentru că nu aș fi putut să renunț”, a recunoscut Flavia Mihășan, la Antena Stars.

„Seara, când dorm amândoi sunt extrem de fericită, ziua nu am timp să mă gândesc cum sunt”, a mai spus fosta asistentă TV, potrivit Spynews.

„Mi-e foarte dor de scenă, dar asta o să revină destul de curând. După ce am luat pauza asta mi-am dat seama că va trebui să-mi găsesc resursele din altă parte, pentru că pe mine mă încărca enorm să energia pe care o simțiam din partea publicului, când eram pe scenă”, a adăugat aceasta.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă