Viața ”de coșmar” a puștiului fotografiat cu o pungă de plastic colorată pe care scria Messi, după ce și-a cunoscut idolul

3 săptămâni in urmă 16

Liga 1: Botoșani - Hermannstadt, duminică, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Viitorul, duminică, 14:00, Digi Sport 1

Puștiul care purta o pungă de plastic pe care scria Messi trăiește un coșmar, după ce și-a cunoscut idolul

Galerie Foto

Copilul din Afghanistan, care pe atunci avea cinci ani, l-a emoționat chiar pe Leo Messi. Prin intermediul organizației UNICEF, care colaborează cu Barcelona, starul argentinian i-a trimis un tricou original, cu autograf, și o minge de fotbal.

”Te iubesc”, i-a scris Messi puștiului, după care chiar s-a întâlnit cu el, în decembrie 2016, la Doha, în Qatar. Sud-americanul l-a luat în brațe și i-a îndeplinit visul lui Ahmadi, a cărui viață nu a devenit mai ușoară după acest moment. Dimpotrivă, s-a transformat într-un ”coșmar”.

Localnicii din orașul său natal, din provincia Jaghori, au fost convinși că familia lui Murtaza Ahmadi a primit bani și obiecte valoroase de la Messi, așa că a devenit rapid o țintă. După ce a fugit în capitala Kabul, cu părinții săi, puștiul s-a întors în localitatea sa, de unde însă a fost nevoit să plece iar, urmărit de talibani și de teroriști.

Momentul în care Murtaza Ahmadi l-a întâlnit pe Messi, la Doha:

”Stăteau noaptea în fața casei și pândeau. Nu am avut o viață liniștită în toți acești ani!”

Mohammad Arif Ahmadi, tatăl puștiului, a explicat recent că familia nu și-a putut permite să trăiască la Kabul și s-a întors acasă. A fost însă forțată să plece din nou, din cauza telefoanelor de amenințarea primite.

”M-am temut că fiul meu o să fie răpit. Unii oameni veneau în orașul nostru și întrebau în ce condiții trăim și lucruri de genul ăsta, ca și cum Murtaza ar fi primit bani de la Messi. Erau persoane care stăteau noaptea în fața casei și pândeau.

Nu am avut o viață liniștită în toți acești ani. Nu trăim în pace deloc”, a zis tatăl copilului, citat de Cuatro Deportes

El e convins că nimic din ceea ce i se întâmplă familiei sale nu ar fi avut loc, dacă nu ar fi fost la Doha să-l cunoască pe Messi. În schimb, Murtaza Ahmadi nu are regret. ”Îl iubesc în continuare pe Messi”, spune el.

Etichete: barcelona , leo messi , argentina , murtaza ahmadi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă