Viaţa a 750 de câini, pusă în pericol de disputa dintre Clotilde Armand și Romprest, avertizează o asociaţie pentru protecţia animalelor

2 luni in urmă 1


Asociaţia pentru protecţia animalelor Kola Kariola susţine că anularea contractului cu Romprest de către Primăria Sectorului 1 pune în pericol viaţa a 750 de câini din adăpostul Odăi, informează B365.


Asociaţia pentru protecţia animalelor Kola Kariola spune că o eventuală reziliere a contractului cu Romprest ar duce la desfiinţarea adăpostului Odăi, unde se află 750 de câini.


„Războaiele dumneavoastră politice vor duce la pierderi de vieţi. Anularea contractului cu Romprest pune în pericol viaţa a 750 de câini din adăpostul Odăi, care este în custodia primăriei pe care o conduceţi. Sau nu aţi avut în vedere acest aspect? Personalul care îngrijeşte aceşti câini, hrană, apă, curăţenie, este personal angajat Romprest. Câinii ăia şi aşa au condiţii vai mama lor, dar măcar cineva zilnic le făcea curat, le punea hrană şi apă curată. Nu o să mai aibă cine”, scrie asociaţia pe pagina de Facebook.


Sursa citată arată că Romprest a notificat Consiliul Local al Sectorului 1 că ar putea limita temporar serviciul de salubrizare din 11 februarie, menţionând că autoritatea contractantă încalcă obligaţiile contractuale care îi revin.


De cealaltă parte, primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat în şedinţa Consiliului Local de miercuri că oferta operatorului de salubritate Romprest nu este fezabilă.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă