”Veți auzi atunci ce spune Gigi!” Când crede Eugen Neagoe că se va încheia ”luna de miere” a lui Edi Iordănescu

1 lună in urmă 29

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

”A început o nouă eră”, a fost concluzia multor specialiști, dar nu toată lumea este convinsă că patronul de la FCSB va reuși să se abțină de la comentarii atunci când lucrurile nu vor merge bine.  

”Nu stiu cât va dura promisiunea lui Gigi, orice hârtii sau clauze ai pune nu cred că patronul nu va vorbi când vrea el.

Eu îl cunosc demult pe Gigi, din 1990, nici nu se implicase în fotbal. Iar eu nu cred că va respecta întelegerea.

Cred că luna de miere va dura până la prima înfrângere, veți auzi atunci ce spune Gigi”, a fost opinia lui Eugen Neagoe,invitat la emisiunea Liga Digisport.

Momentul în care Gigi Becali a spus stop: "Vei mânca atâtea bătăi până când vei pune un antrenor"

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

Gigi Becali a decis să nu se mai implice la echipă și să lase FCSB pe mâna antrenorului principal Edi Iordănescu, care a fost instalat săptămâna trecută.

Deși era convins că va ocupa funcția de "general manager" până la finalul vieții, Becali spune că eșecul cu Rapid, de pe Arena Națională, scor 0-1, a fost picătura care a umplut paharul și l-a determinat să angajeze un antrenor experimentat, căruia să-i ofere libertate totală.

Becali a subliniat și maniera în care a pierdut duelul cu giuleștenii - un autogol semnat de Paulo Vinicius.

"Nu mai vorbesc de fotbal. Știi de ce? Mă obișnuiesc așa și dacă mă obișnuiesc așa, mai spun încă ceva. Când se vor face vânzări de jucători, să mă sunați. În rest, nu vreau.

Gigi Becali: ”Eu făceam, eu dregeam, eu mă pricepeam la fotbal, am greșit

Vreau să scap de idolatrie și slavă deșartă. Eu eram omul care vorbea în fiecare zi la televizor. Eu făceam, eu dregeam, eu mă pricepeam la fotbal, am greșit. Gata, nu mai vreau, vreau să șterg această greșeală.

Am stat și m-am gândit ce fac. Până la urmă, Dumnezeu ce a făcut? Vei mânca atâtea bătăi până când vei pune un antrenor acolo și să-ți vezi de treaba ta, să nu mai vorbești la televizor. Și m-a bătut Rapidul... dacă m-a bătut Rapidul din Divizia B?

Înseamnă că e în neregulă ceva, Dumnezeu mi-a dat bătaie. Aia n-a fost bătaie, a fost autogol. Atunci am zis că e ceva în neregulă, Dumnezeu mă pedepsește", a spus Gigi Becali, la emisiunea Liga Digisport.

Gigi Becali s-a spovedit în direct: "Eram profesor prost, fără școală! Numai prostii făceam"

"Până mor eu, toată lumea e sub comanda mea, execută ceea ce zic"spunea Gigi Becali, la începutul acestei luni. Rezultatele slabe ale echipei sub comanda lui Dinu Todoran l-au determinat pe patronul de la FCSB să-i ofere încrede totală lui Edi Iordănescu.

Acum, patronul de la FCSB admite că a greșit foarte mult prin stabilirea primului 11, a schimbărilor sau a declarațiilor publice. În plus, Becali solicită să nu mai fie contactat de presă, singurele excepții find atunci când realizează transferuri.

"Nu mă mai sunați decât când vând jucători. Să nu mă mai sunați despre fotbal, că nu sunt profesor de fotbal. Am fost profesor, dar eram profesor prost, fără școală. Eu voiam să fiu profesor, dar nu știam carte eu. Cum să învăț pe altul dacă nu știu carte? Eram nebun! N-ai văzut? Numai prostii făceam.

Știi de ce nu mai vorbesc de fotbal? Mă obișnuiesc așa! Când se vor face vânzări de jucători, să mă sunați. În rest, nu mai vreau. Eram omul care vorbea în fiecare zi la televizor. Eu făceam, eu dregeam, mă pricepeam și la fotbal. Am greșit! Nu mai vreau", a mai spus Becali.

Etichete: edi iordanescu , eugen neagoe , edi iordanescu fcsb , gigi becali fcsb , gigi becali antrenori
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă