Veștile proaste continuă pentru Sergio Ramos! Debutul la PSG se amână din nou

1 săptămână in urmă 10

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Veștile proaste continuă pentru Sergio Ramos! Debutul la PSG se amână din nou

Fostul căpitan de la Real Madrid este în continuare accidentat la gambă și, în ciuda faptului că era așteptat să debuteze la meciul cu Angers, programat vineri, Ramos va mai avea de așteptat până la primul meci în tricoul lui PSG.

Le Parisien anunță că Sergio Ramos nu s-a antrenat cu echipa nici în dimineața zilei de miercuri, astfel că nu va face parte din lot pentru partida de vineri cu Angers. Sursa citată precizează că sunt șanse minime, de asemenea, ca fundașul să apară la partida cu RB Leipzig, programată marți, de la ora 22:00, în grupele Champions League.

Întrebat luna trecută despre momentul în care se va putea baza pe Sergio Ramos, antrenorul Mauricio Pochettino a răspuns: "Nu știm când îl vom avea disponibil. Deși nu există o dată exactă, suntem optimiști că va putea reveni curând. Este liniștit, își dorește să joace, dar nu ne dorim să-l forțăm.

În 2021, apărătorul de 35 de ani a jucat doar trei partide oficiale la echipa de club, toate la Real Madrid.

Transferul lui Sergio Ramos la PSG, criticat

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

După mai multe amânări, ultima dintre el ar fi trebuit să-l găsească pe teren pe 22 septembrie, cu Metz, însă nu a fost posibil. Au apărut și critici în ceea ce privește decizia celor de la PSG de a-l transfera pe fundașul spaniol, iar una dintre vicole cele mai vehemente e chiar cea a fostului internațional Jerome Rothen.

"Eu am mari dubii că el va mai juca la un nivel înalt dacă are constant dureri la gambă. Când a fost transferat, toată lumea zicea că Sergio Ramos va schimba mentalitatea în vestiar.

Dar acum, Marquinhos și Kimpembe au mult mai multă influență decât Ramos. Iar PSG nu are nevoie de calitățile lui motivaționale. El trebuie să arate ceva și pe teren. Dacă nu este capabil de așa ceva, atunci ce rost are să-l aduci? De aceea, eu cred că Sergio Ramos a fost o idee proastă pentru PSG", a explicat Jerome Rothen.

  • În doi ani de contract la PSG, Sergio Ramos va primi 21 de milioane de euro net.
Etichete: ligue 1 , psg , angers , sergio ramos , accidentare sergio ramos , rb leipzig
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă