Vești proaste pentru Țara Galilor. Gareth Bale, absent de la meciul decisiv cu Belgia

3 săptămâni in urmă 13

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Atacantul galez are din nou probleme medicale, după ce revenise pe teren la ultimul meci al naționalei sale, însă a fost scos la pauză.

Gareth Bale, absent de la Țara Galilor - Belgia

Conform presei din Anglia, cel mai important jucător galez urmează să absenteze de la meciul decisiv al naționalei sale, contra Belgiei, care urmează să se dispute în această seară, de la 21:45, în DIRECT pe Digi Sport 4.

Absent în ultimele două luni, Bale a forțat în meciul pe care Țara Galilor l-a câștigat, 5-1, contra celor din Belarus, însă problemele medicale i-au recidivat și urmează să absenteze de la partida decisivă cu Belgia.

După 7 partide, Țara Galilor are 14 puncte, cu 3 mai mult față de Cehia, aflată pe locul al treilea în grupă. Cehii urmează să joace pe teren propriu cu Estonia și așteaptă ca naționala Belgiei să le dea o mână de ajutor și să o învingă la Cardiff pe Țara Galilor.

Avertismentul lui Gareth Bale, din dragoste pentru Țara Galilor:  ”Nu mai spune asta niciodată dacă vrei să fii agentul meu!”

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Bale este un simbol pentru Țara Galilor. Cu el căpitan, naționala țării sale a bifat cea mai mare performanță din istorie, podiumul la EURO 2016. Nimeni nu concepe cum ar fi arătat în tricoul altei reprezentative, dar fotbalistul lui Real Madrid a avut ocazia de a evolua sub culorile Angliei.

Din prima zi în care l-am cunoscut pe el și pe tatăl lui, ne-a povestit cât de specială este Țara Galilor pentru el. Când am vorbit cu el, a avut șansa să joace pentru Anglia.

Și mi-a spus: `Nu mai spune asta niciodată dacă vrei să fii agentul meu!` Este un fan al Țării Galilor. Dacă ajunge cu Țara Galilor la Cupa Mondială, cred că va fi gloria lui supremă”, a dezvăluit Jonathan Barnett, impresarul lui Bale, potrivit AS.

Primul meci al lui Gareth Bale pentru naționala galeză a fost în mai 2006, la un duel cu Trinidad și Tobago. De atunci, extrema a adunat 99 de selecții și 36 de goluri.

Etichete: real madrid , tara galilor , gareth bale , belgia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă