Vești îngrozitoare pentru pensionarii din România. Anunț trist: ‘Din 26 noiembrie nu mai sunt bani de pensii’

1 săptămână in urmă 17

Noi informații dureroase despre pensii și alocații au fost dezvăluite de către Raluca Turcan. Ministrul interimar al Muncii a transmis că, începând cu 26 noiembrie, nu ar mai fi bani pentru veniturile de care depind foarte mulți români. Fondurile ar fi fost luate la rectificarea bugetară.

Vești crunte. Ce s-a aflat despre pensii și alocații

Într-un mesaj transmis pe grupurile interne PNL, Raluca Turcan a venit cu acuzații dure la adresa lui Florin Cîțu. Aceasta a transmis că nu ar mai fi bani de pensii și alocații, ținând cont că fondurile au fost luate la rectificarea bugetară de către Ministerul Muncii.

„Florin, eșți dispus să joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-ti spun repetat că de vineri (26 noiembrie) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pentru că i-ai luat la rectificare doar că să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook.”, a scris Raluca Turcan, potrivit Digi24.

„Minciuni, greșeli și jocuri personale”

O sumă de 2,7 miliarde de lei a fost tăiată de la Ministerul Muncii la prima rectificare bugetară. Totuși, exista promisiunea că acești bani o să fie dați înapoi la a doua rectificare. În același timp, aceasta nu poate să fie făcută, ținând cont că în România nu există, momentan, un guvern cu puteri depline.

„Mandatul lui Florin Cîțu nu a fost decât un șir de minciuni, greșeli și jocuri personale.

Aș spune că e de domeniul patologicului. Florin, îți imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toți se prind, îți garantez. Nimic din ce ai spus până acum, tu, președintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un șir de minciuni.”, a mai scris Raluca Turcan.

Raluca Turcan, mesaj pentru Florin Cîțu

De asemenea, Raluca Turcan a susținut că negocierile nu au fost făcute bine de către conducerea PNL cu PSD atunci când vine vorba despre funcțiile din Guvern.

„În aceste negocieri, președintele partidului a negociat doar pentru el. Atât. Nimic altceva!!! Motivele? O să le aflăm, cu siguranță! Dar cu un preț prea mare plătit de partid. Nu a existat niciun criteriu obiectiv pentru formarea propunerilor de miniștri.

Niciunul. Ați ignorat până și cel mai important criteriu, cel referitor la rezultatele in alegeri (pe care PSD-ul, spre deosebire de voi, nu l-a ignorat).

Și-atunci, vă mirați că PNL se confruntă cu un asemenea val de critici, câtă vreme voi acționați in afară unei legitimități politice firești?”, a transmis Ministrul Muncii.

The post Vești îngrozitoare pentru pensionarii din România. Anunț trist: ‘Din 26 noiembrie nu mai sunt bani de pensii’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă