Vești îmbucurătoare pentru Dinamo! „Câinii” sunt aproape de a lua licența! Situația datoriilor din „Ștefan cel Mare”

1 lună in urmă 1

Dinamo a oferit motive de îngrijorare fanilor nu doar din punct de vedere sportiv, ci și în demersul pentru obținerea licenței pentru Liga 1.

Pentru că Dinamo a moștenit datorii uriașe de la Ionuț Negoiță și Pablo Cortacero, suporterii s-au mobilizat, au strâns bani și au plătit o parte dintre acestea.

De asemenea, suporterii dinamoviști au demarat în mediul online o campanie pentru strângerea sumei necesare pentru obținerea licenței pentru Liga 1.

Dinamo nu își mai face griji așa mari în privința obținerii licenței pentru Liga 1

În urmă cu o lună, DDB anunța că a reușit să scadă datoriile de la peste 1.2 milioane de euro la 800 de mii de euro.

În prezent, Dinamo ar mai avea datorii de 130 de mii de euro și această evoluție a fost posibilă doar suporterilor, vânzării de bilete virtuale și abonaților în programul DDB.

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a explicat care este situația datoriilor din „Ștefan cel Mare”.

„Dinamo a scăpat de foarte multe dintre datorii. Chiar stau bine, sunt convins că va lua licența. Singura datorie mai mare pe care o mai au de rezolvat cei de acolo este cea către Contra și Reyes. Undeva până în 100.000 de euro. Ba chiar au plătit și salarii către jucători, aș spune că sunt aproape la zi din punctul ăsta de vedere”, a spus Emilian Hulubei, potrivit Fanatik.

Pe lângă datoriile către Cosmin Contra și Javi Reyes, Dinamo mai trebuie să achite câte cinci salarii pentru Ionel Augustin, antrenor al echipei U17, și Gică Mihali, antrenor la U19.

LPF sprijină Dinamo 

Prezent în studioul ProSport Live, secretarul general al LPF, Justin Ștefan, i-a asigurat pe dinamoviști că au parte de susținerea forului pe care îl reprezintă.

„Am avut până acum mai multe întâlniri cu reprezentanții DDB. I-am asigurat de tot sprijinul nostru, pentru că sunt acționari ai clubului Dinamo, chiar dacă sunt minoritari. Căutăm împreună soluții pentru Dinamo.

Așteptăm să vedem cum își rezolvă discuțiile la nivel intern, că înțeleg că e destul de greu să dea de proprietar care e undeva prin Spania și sper să reușească cu ajutorul fanilor să treacă de licențierea asta, în primul rând, și după aceea mai vedem”, a spus Justin Ștefan, la ProSport Live.

The post Vești îmbucurătoare pentru Dinamo! „Câinii” sunt aproape de a lua licența! Situația datoriilor din „Ștefan cel Mare” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă