Vești fantastice pentru Jose Mourinho! Căpitanul Harry Kane va reveni pentru meciul cu rivala Manchester City

2 luni in urmă 2

Căpitanul lui Tottenham și al naționalei Angliei, Harry Kane, este aproape refăcut, după accidentarea la gleznă suferită în derby-ul de Premier League, cu Liverpool, pierdut de Spurs cu 1-3, în urmă cu o săptămână.

Medicii clubului londonez s-au temut de ce era mai rău având în vedere lunga istorie de accidentări la gleznă a starului englez, dar veștile sunt fantastice pentru Jose Mourinho.

Harry Kane se va reface la timp pentru a juca în partida cu Manchester City! Fără el, Tottenham este o echipă mediocră

Harry Kane a suferit leziuni la ambele încheieturi ale gleznelor, în timpul partidei de Premier League de săptămâna trecută, pierdută acasă cu Liverpool, scor 1-3.

În ciuda unui prognostic rezervat, care a luat în calcul lungul său șir de accidentări la gleznă, căpitanul lui Spurs a avut parte de o recuperare rapidă.

Acum, managerul Jose Mourinho, care a pierdut și în fața celor de la Chelsea, 0-1, speră să îl poată folosi în meciul de Cupa Angliei contra lui Everton sau, cel mai probabil, în deplasarea de foc de la Manchester City, de săptămâna viitoare.

Harry Kane are un progres bun, el este fericit cu evoluția recuperării și desigur și noi suntem de asemenea foarte bucuroși”, a declarat tehnicianul portughez.

„Nu cred că este neapărat un lucru foarte optimist să spun că el va juca săptămâna viitoare, e mai degrabă doar o consecință a evoluției lui bune. Așa că suntem fericiți. Ne-am speriat când s-a întâmpla,t dar săptămâna viitoare jucăm cu Everton și cu City în weekend. Cred că la unul dintre aceste două meciuri el va fi înapoi pe teren”, a mai afirmat Mourinho.

Tottenham va primi joi în Premier League vizita celor de la Chelsea, care l-au numit recent pe bancă pe neamțul Thomas Tuchel, după ce acesta a fost demis de la PSG.

Spurs au pierdut ultimele 3 partide de Premier League, cu campioana Liverpool și cu Chelsea, acasă, și cu modesta Brighton, în deplasare.

The post Vești fantastice pentru Jose Mourinho! Căpitanul Harry Kane va reveni pentru meciul cu rivala Manchester City appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă