Vești excelente pentru Dinamo: „Paul Anton vrea să rămână!”. De ce depinde decizia finală

2 luni in urmă 19

Alexandru Răuță, mijlocașul în vârstă de 29 de ani al lui Dinamo, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Chindia Târgoviște din campionat și a dezvăluit că Paul Anton ar putea rămâne la echipă, deși este pe cale să câștige litigiul cu clubul.

Meciul dintre Chindia Târgoviște și Dinamo se va disputa duminică, 8 august, de la ora 19:00, pe Stadionul Municipal din Buzău, în cadrul etapei a patra din Liga 1.

Înaintea acestei confruntări, Dario Bonetti a anunțat că Paul Anton nu este încă apt din punct de vedere fizic pentru a putea intra pe teren, însă speră să îl recupereze pentru meciul următor, cel cu CS Mioveni, de pe teren propriu.

Alex Răuță a anunțat că Paul Anton ar putea rămâne la Dinamo

Coechipierul său, Alex Răuță, a dat din casă și a spus că Paul Anton vrea să continue la Dinamo, deși și-a depus memoriu și este la un pas să câștige și să devină liber de contract.

Totuși, acesta a explicat că cele două părți trebuie să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește scăderea salariului fotbalistului.

„Am avut un memoriu depus, ne-am înţeles pe cale amiabilă, am retras memoriul şi acum lucrurile decurg normal.

Şi Paul Anton care are memoriu depus vrea să rămână, dar depinde dacă se ajunge la o înțelegere. Știţi bine că Paul are un salariu mai mare şi acum se va face un plafon salarial mai mic şi va fi greu.

Sincer, nu ne gândeam că o să începem aşa bine, dar avem încredere în cei tineri, știam ce pot, sunt cu noi de 2-3 ani în angrenajul echipei şi ştiam ce pot.

De când am venit la Dinamo, am doi ani şi ceva eu, nu am prins atmosferă bună, dar se pare că am surprins pe toată lumea, suntem o surpriză plăcută a campionatului şi sperăm să fim noua «Gaşcă Nebună»”, a spus Alexandru Răuță, la conferința de presă.

The post Vești excelente pentru Dinamo: „Paul Anton vrea să rămână!”. De ce depinde decizia finală appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă