Vești excelente pentru Adrian Mutu! FC U Craiova mai face încă două transferuri

2 luni in urmă 20

FC U Craiova nu concepe să rateze play-off-ul, iar Adrian Mititelu jr le-a dat vești bune fanilor din Peluza Sud și a anunțat încă două transferuri, pe ultima sută de metri.

După ce oltenii au fost învinși la Voluntari (1-2), Adrian Mutu mai primește întăriri: doi fotbaliști olandezi vor sosi în Bănie pentru a întări ofensiva nou-promovatei în Liga 1.

FC U Craiova are două eșecuri în primele trei etape din Liga 1. Singura consolare a fanilor este că victoria a venit tocmai în marele derby cu Dinamo, câștigat cu scorul de 1-0 de echipa lui Mutu. „Prestațiile noastre au fost încântătoare și ar fi trebui să avem mai multe puncte în consecință. Am avut ocazii mari și am pierdut nemeritat. Consider că ar fi trebuit să avem măcar 6 puncte adunate după aceste trei meciuri. La cum am văzut echipa suntem cam la 60 și ceva la sută din potențial”, a spus Adrian Mititelu jr.

FC U Craiova mai face două transferuri! Anunțul lui Adrian Mititelu jr

FC U Craiova n-are de gând să aducă jucători români, iar fotbaliștii străini sunt în continuare un obiectiv pentru Adrian Mititelu jr.

Fiul lui Adrian Mititelu a anunțat că un atacant, dar și un mijlocaș olandez sunt gata să ajungă la FC U Craiova.

„În zilele următoare zile vom mai transfera doi fotbaliști olandezi. Un atacant de 27 de ani, cu 100 de meciuri în prima ligă din Olanda, care așteptăm să devină liber de contract, și un mijlocaș de 24 de ani, de la Mouscron”, a declarat Adrian Mititelu jr, conform GSP.

The post Vești excelente pentru Adrian Mutu! FC U Craiova mai face încă două transferuri appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă