Vești de ultimă oră despre Ianis Hagi și Rangers. E oficial! Autoritățile au decis

3 săptămâni in urmă 17

Vești de ultimă oră despre Ianis Hagi și Rangers. Echipa internaționalului român mai avea de disputat două partide în acest an, pe 26 și 29 decembrie. Dar noul val al pandemiei se manifestă agresiv în Scoția, astfel că autoritățile au fost nevoite să impună noi restricții. Ele vor fi intra în vigoare chiar de duminică, când se celebrează și Boxing Day, o sărbătoare tradițională britanică.

Vești de ultimă oră despre Ianis Hagi și Rangers

Vești de ultimă oră despre Ianis Hagi și Rangers. Internaționalul român va intra în vacanță mai devreme decât era programul inițial. Campioana Scoției mai avea de disputat două partide în acest an, pe 26 și 29 decembrie. Dar situația creată de varianta Omicron a Covid-19 în țară, a determinat guvernul să ia noi măsuri restrictive.

Astfel, premierul Scoției, Nicola Sturgeon a a declarat că evenimentele publice în aer liber nu vor putea găzdui mai mult de 500 de spectatori începând cu 26 decembrie, pentru a combate creşterea cazurilor de COVID-19. Acest Totodată, premierul a mărturisit că acest lucru se poate întâmpla pentru următoarele trei săptămâni, astfel că echipele de fotbal au luat primele măsuri și au decalat programul în ultimul moment.

Liga Profesionistă de Fotbal din patria kiltului, SPFL, a anunțat că cluburile din Premiership au ajuns la o înțelegere pentru decalarea perioadei de pauză din iarnă ce era programată inițial între 3 și 21 ianuarie. Modificarea afectează și programul lui Ianis Hagi și al celor de la Rangers.

E oficial! Autoritățile au decis

Ianis Hagi și Rangers vor mai juca doar partida de duminică, 26 decembrie, contra celor de la St. Mirren. După aceea, următoarea revenire pe teren va fi pe 18 ianuarie, când o vor întâlni pe Aberdeen. Cluburile au avut de ales între trei variante, ele optând pentru ca pauza de iarnă să înceapă imediat după etapa din 26 decembrie.

„Majoritatea a fost în favoarea amânării meciurilor pentru a oferi șansa ca jocurile programate să fie jucate în perioada festivă, în fața fanilor, odată ce perioada de restricții de trei săptămâni se încheie. Am dori să consemnăm mulțumirile noastre sincere către Sky Sports și Police Scotland pentru flexibilitatea lor în adaptarea acestor schimbări și tuturor cluburilor SPFL pentru feedback-ul lor clar, pozitiv și constructiv, în timp ce lucrăm împreună pentru a depăși provocările generate de Covid-19”, a declarat Neil Doncaster, președintele SPFL, Liga Profesionistă de Fotbal din Scoția, conform spfl.co.uk.

Ianis Hagi va da piept cu rivalii de la Celtic abia pe 2 februarie 2022, cu o lună mai târziu decât data inițială a derby-ului Old Firm. În clasament, Rangers este lider, cu 6 puncte mai mult decât marea adversară din Glasgow.

 

The post Vești de ultimă oră despre Ianis Hagi și Rangers. E oficial! Autoritățile au decis appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă