Vești bune pentru Simona Halep. Ce privilegii va avea din partea ATP și WTA pentru ca s-a vaccinat

2 săptămâni in urmă 1

Simona Halep s-a vaccinat anti-COVID-19 cu ambele doze de ser. ATP și WTA au decis beneficii în privința sportivilor imunizați. Una dintre facilitățile pe care organizatorii turneelor de tenis le iau în calcul pentru jucătorii care au efectuat vaccinul ar fi că aceștia nu mai sunt nevoiți să stea în carantină.

Simona Halep, vești bune după vaccinare. Privilegiile din partea ATP și WTA

Potrivit Daily Mail, unul dintre beneficiile pe care organizatorii evenimentelor sportive le iau în calcul pentru jucătorii care s-au imunizat ar fi că aceștia nu vor mai fi nevoiți să stea în carantină. De asemenea, ei nu vor mai fi considerați ”contact apropiat” al unei persoane testate pozitiv.

În cazul în care va fi adoptat noul protocol, se vehiculează că jucătorii vor putea apela din nou la cazările pe cont propriu și nu vor mai fi obligați să fie izolați, precum s-a întâmplat la Australian Open.

Un oficial ATP a confirmat faptul că protocolul sanitar a suferit schimbări. Nu a oferit și alte amănunte. Sursa citată mai notează că noile restricții ar trebui să intre în vigoare cu ocazia turneului ATP de la Monte Carlo, programat în intervalul 11 – 18 aprilie.

„Persoanele care au incheiat procesul de vaccinare împotriva Covid-19 ar putea fi scutite de carantină dacă vor face dovada unui test PCR negativ, efectuat înaintea începerii turneului”, se arată în document.

Românca e în croazieră pe Bosfor 

Simona Halep s-a vaccinat cu serul Pfizer. Ea a primit prima doză în data de 24 februarie, în vreme ce rapelul l-a făcut după 19 zile, în 15 martie. Hotărârea sa este una bună, în condițiile în care se speculează că jucătorii de tenis vaccinați vor avea unele beneficii în comparație cu cei nevaccinați.

În aceste zile, constănțeanca se află în Turcia, unde își oferă momente de relaxare înaintea reînceperii antrenamentelor pentru întrecerile următoare. Românca a publicat pe contul de Instagram o imagine cu ea la bordul unui yacht, închiriat de partener, într-o croazieră pe Bosfor, savurând celebrul ceai turcesc.

The post Vești bune pentru Simona Halep. Ce privilegii va avea din partea ATP și WTA pentru ca s-a vaccinat appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă