Vești bune pentru FCSB! Olimpiu Moruțan s-a recuperat și poate juca în meciul cu Chindia Târgoviște | EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Olimpiu Moruțan, mijlocașul în vârstă de 21 de ani al lui FCSB, le-a dat emoții roș-albaștrilor înaintea meciului cu Chindia Târgoviște, după ce s-a accidentat la un antrenament.

Meciul dintre FCSB și Chindia Târgoviște se va disputa sâmbătă, 20 februarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională, în cadrul etapei cu numărul 24 din Liga 1. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, în urmă cu o zi, Olimpiu Moruțan a acuzat dureri în zona gleznei.

Olimpiu Moruțan, în lot pentru meciul FCSB – Chindia Târgoviște

Antrenorul lui FCSB, Toni Petrea, a confirmat la conferința de presă premergătoare meciului cu Chindia Târgoviște că Olimpiu Moruțan este incert pentru această întâlnire.

Potrivit surselor ProSport, tânărul mijlocaș s-a simțit bine la ședința de pregătire dinainte de meci și va fi în lot pentru întâlnirea de pe Arena Națională.

„Din păcate, mai avem și alte mici probleme medicale sau sper eu să fie mici. Panțîru, mai nou e și Moruțan. Vom vedea până la ora jocului dacă reușim să recuperăm pe cineva. Din păcate, acestea sunt condițiile de antrenament, ne-am antrenat pe sintetic și acolo s-au produs aceste accidentari”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă.

The post Vești bune pentru FCSB! Olimpiu Moruțan s-a recuperat și poate juca în meciul cu Chindia Târgoviște | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă