Vești bune pentru CFR Cluj, înainte de meciul de Europa League! Djurgarden a rămas fără 5 jucători de bază, care acuză accidentări pentru partida de joi

5 luni in urmă 20

Dan Petrescu se teme pentru duelul de joi, cu Djurgarden, din turul 3 preliminar al Europa League, însă CFR Cluj mai primește și vești bune, cu câteva zile înainte de partida decisivă. Adversara lui CFR Cluj nu se va putea baza pe 5 jucători de bază, toți accidentați.

Văzută ca o adevărată sperietoare de către Petrescu, devenind un obicei să trateze la superlativ din punct de vedere mediatic adversarii, formația suedeză nu a fost dorită sub nicio formă la tragerea la sorți de către antrenorul formației din Gruia, fiind considerată o adevarată echipă dificilă. Mai mult, partida va avea loc în țara nordică, o deplasare deloc pe placul „Bursucului”. Dar pentru CFR Cluj, vin și vești bune în perspectiva duelului de Europa League.

Djurgarden – CFR Cluj, din turul 3 preliminar al Europa League, va fi transmisă în format live text pe www.prosport.ro

Djugarden a pierdut 5 jucători de bază, înainte de meciul cu CFR Cluj, din Europa League

Djurgarden a rămas fără 5 jucători de bază după calificarea cu FC Europa, toți fiind folosiți în ultimele partide din campionat, dar și din competiția europeană. Antrenorul Kim Bergstrand nu se va putea baza pentru meciurile următoare pe Erik Berg (fundaș central), Emmanuel Banda (mijlocaș central), Fredrik Ulvestad (mijlocaș central), Jesper Nyhol (fundaș central) și Niklas Bakroth (atacant). Informația a fost anunțată chiar de tehnicianul suedezilor.

Adversarii CFR-ului vor evolua astăzi în campionat, în deplasare la Ostersunds, însă rămâne de văzut dacă o parte din lotul de 5 care acuză accidentări vor putea fi recuperați pentru ultimul duel înainte de play-off-ul de Europa League.

„Când câștigi un meci, indiferent ce s-a întâmplat pe teren, ești fericit. Câteodată ai noroc, cum am avut noi azi, câteodată ai ghinion, cum am avut cu Dinamo Zagreb. Dacă batem Djurgarden, vă spun dacă suntem mulțumiți. Nu suntem mulțumiți de tragerea la sorți pentru că avem un meci foarte greu în Suedia. Cine va câștiga acel meci va fi favorită în play-off”, a declarat Dan Petrescu după victoria cu Astra, 2-0, în deplasare, exprimându-și încă o dată, public, opinia că va avea un meci extrem de dificil în Suedia.

The post Vești bune pentru CFR Cluj, înainte de meciul de Europa League! Djurgarden a rămas fără 5 jucători de bază, care acuză accidentări pentru partida de joi appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă