Vești bune la Poli Iași! Vin banii la jucători! „Le putem achita cel puțin două salarii până la sărbători”

2 luni in urmă 16

Neplătiți de patru luni, fără să încaseze vreun salariu în acest sezon, fotbaliștii Politehnicii Iași traversează o serie de coșmar în Liga 1.

Elevii lui Daniel Pancu au obținut un singur punct în ultimele șapte etape, și acela cu nou-promovata FC Argeș, acasă, iar seria dezastruoasă de rezultate a dus echipa din Copou pe locul 14 în clasament, la doar două lungimi de ultima poziție ocupată de Astra, care are un meci mai puțin.

La finalul partidei cu CFR Cluj, antrenorul Daniel Pancu a răbufnit și a declarat că îi este greu să le ceară jucătorilor să dea totul, în condițiile în care la Iași se joacă fotbal ”pe burta goală”.

Situația financiară s-ar putea ameliora în următoarea săptămână, ieșenii primind asigurări că ar putea primi cel puțin două salarii restante până la sărbători.

A fost o perioadă grea, s-au adunat și multe restanțe, dar le-am spus și jucătorilor, nu vor pleca acasă de sărbători fără să ia câteva salarii. Pe 15 decembrie va fi o ședință a Consiliului Local în care sperăm să se aprobe acele doleanțe ale noastre. Avem speranțe și de la Consiliul Județean, și din alte părți, astfel încât să le achităm jucătorilor până la final de an cel puțin două salarii, dacă nu mai bine”, a declarat pentru ProSport președintele executiv al Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv.

Ciprian Paraschiv: „Le promitem că vom face totul pentru a scoate echipa din impas”

Acesta a avut și un mesaj pentru suporterii Politehnicii Iași: „E normal ca suporterii să fie nemulțumiți atunci când nu sunt rezultate. Dar le cer să fie în continuare lângă echipă, mai ales acum, la greu. Avem destule exemple în țară și în afară cu echipe aflate în impas care și-au revenit când au avut suporterii alături.

Iar noi le promitem că vom face totul pentru a scoate echipa din impas. Mai avem trei etape și trebuie să luăm maximum, să dăm tot ce avem mai bun și să aducem puncte. Putem depăși această perioadă cu muncă, multă muncă în continuare, cu determinare și spirit de sacrificiu”.

 

The post Vești bune la Poli Iași! Vin banii la jucători! „Le putem achita cel puțin două salarii până la sărbători” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă