Vești bune despre Daniel Onoriu, la o lună de când se află în comă. Soția lui are speranțe!

1 săptămână in urmă 20

Vești bune despre Daniel Onoriu, la o lună de când se află în comă. Fostul campion național de raliuri a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului în Turcia, în 24 noiembrie. Dar operația nu a mers deloc bine, astfel că nepotul marii inteprete Gabi Luncă a ajuns, în stare critică, pe mâna doctorilor de la Spitalul Floreasca din București. Soția lui Daniel Onoriu, Isabela, i-a acuzat pe medicii turci că i-au „măcelărit” soțul. Ultimele informații despre starea lui Daniel Onoriu  sunt ceva mai optimiste.

Vești bune despre Daniel Onoriu, la o lună de când se află în comă

Vești bune despre Daniel Onoriu, la o lună de când se află în comă. Fostul campion național de raliuri a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului în Turcia, în 24 noiembrie. Dar operația nu a mers deloc bine, astfel că nepotul marii inteprete Gabi Luncă a ajuns, în stare critică, pe mâna doctorilor de la Spitalul Floreasca din București. El a suferit o hemoragie internă masivă, motiv pentru care a fost nevoie de încă o operație în spitalul din Capitală.

Acum o săptămână, starea lui Daniel Onoriu se ameliorase, iar soția sa, Isabela, era optimiștă în privința salvării acestuia.

„Daniel este tot la Terapie Intensivă! De o săptămână, însă, starea lui s-a îmbunătățit! Cu pași mici, cum spun medicii! I-au repetat, ieri, CT-ul și valorile au fost bune”, a declarat Isabela Onoriu, potrivit click.ro.

Dar, după doar câteva zile, situația se înrăutățise din nou, după cum declara tot consoarta pilotului.

„Astăzi nu am vești bune despre Daniel. Crede-mă că sunt cu moralul la pământ! Nici să ies din casă nu pot, îmi este rău! Vă mulțumesc pentru interesul pe care îl acordați, dar te rog din inimă să mă înțelegi că nu sunt în stare nici din pat să mă ridic, am clacat pur și simplu”, a spus Isabela Onoriu, luni, în cadrul unei emisiuni, la Antena Stars.

Vești bune despre Daniel Onoriu, la o lună de când se află în comă

Daniel Onoriu se află de peste o lună la granița dintre viață și moarte. Fiecare mic semn de revenire, este aproape ca o sărbătoare pentru familia sa. La ora actuală, după reducerea cantității de sedative administrată, el are unele reacții ce îi dau speranțe soției sale, Isabela.

„În momentul de față este un pacient staționar stabil. Adică, nu e nici mai rău, nici mai bine. De câteva zile i s-au redus sedativele și, dacă pot spune, e foarte puțin conștient. Are o privire…nu fixă. Adică, nu s-a uitat la mine, dar când i-a spus doamna asistentă că am venit eu, am vorbit mai tare. A deschis ochii mai mult. Are mici reacții. Adică, își mișcă o mână, un picior”, a declarat Isabela Onoriu într-o emisiune TV.

Întrebată despre șansele ca Daniel Onoriu să-și revină din cumplita cumpănă medicală prin care trece, Isabela a declarat că nici nu concepe ca soțul său să nu se facă bine.

„Șanse sunt. Eu cred în continuare că sunt șanse să își revină, dar nici nu gândesc altceva. El o să-și revină, o să fie bine. Dar la ce are, la ce a avut, acum e mai bine decât problemele de la început, eu cred că o să fie bine.

Nici nu accept altceva! Recuperarea este de durată, cu pași mici. Nu o să ne trezim peste noapte că Daniel s-a ridicat din pat și merge. O să fie cu pași mici, dar e spre bine, cu ajutorul lui Dumnezeu”, a mai spus Isabela Onoriu.

Daniel Onoriu este nepotul celebrei cântărețe Gabi Luncă, dar și al virtuozului acordeonist Ion Onoriu. Inițial, a concurat în curse de motociclism. În urma unui accident grav suferit în 2006, el a trecut la cursele de mașini unde a avut rezultate remarcabile.

The post Vești bune despre Daniel Onoriu, la o lună de când se află în comă. Soția lui are speranțe! appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă