Vestea surpriză dată de Mirela Vaida. Ce a anunțat prezentatoarea de la Acces Direct

1 lună in urmă 1

Mirela Vaida le-a dat o veste uriașă fanilor ei. Ce anunț a făcut celebra prezentatoare de televiziune? Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au fost uimiți de lucrul pe care l-a împărtășit.

Mirela Vaida, veste uriașă pentru fani. Ce anunț a făcut prezentatoarea?

Cunoscuta cântăreață, actriță și prezentatoare i-a surprins cu un nou personaj pe cei care urmăresc atenți fiecare ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”. Gala Nostalgia aduce tuturor costumații și piese care trezesc emoții imense și le duc dincolo de micile ecrane.

Ruleta a decis ca Mirela să se transforme de această dată în Doina Badea, una din cele mai mari voci pe care le-a avut România vreodată. „Eu tot timpul sunt nostalgică. Ce nu ştie lumea despre mine este că eu plâng foarte uşor, dar pe ascuns, să nu ştie nimeni!

Mă descarc prin plâns, însă îmi revin repede!”, a dezvăluit Mirela, care a mai completat: „Mi se pare o melodie care te rupe în două! E o stare pe care niciunul dintre noi nu are cum să nu o fi experimentat măcar o dată în viaţă!”.

Presiunea este cu atât mai mare cu cât unii din urmăritori își amintesc cu drag de celebra cântăreață, astfel așteaptă un moment impecabil de la prezentatoarea de la Acces Direct.

Colegii săi urmează să-i readucă pe scenă pe: Stela Popescu, Florian Pittiş şi Mircea Baniciu sau Maria Tănase, Fărâmiţă Lambru și multe alte nume cunoscute românilor. Cum i-a reușit transformarea Mirelei Vaida veți vedea în cursul zilei de sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1.

„Luni eu nu voi fi prezentă la emisiune, pentru că am filmări la „Te cunosc de undeva”, dar marți mă întorc în direct și Acces Direct oricum va fi în direct și luni”, a declarat Mirela Vaida la ”Acces Direct”.

Detalii din viața artistei

„Primul meu job, dacă putem să îi spunem aşa, a fost să cânt la nunţi şi la evenimente private. Eram în clasa a 11-a, aveam 18 ani, în weekend mergeam cu Victor şi cu Laura Lavrig la Iaşi şi cântam. Aceia au fost primii mei bani. Fiind fată de liceu eram extrem de fericită să am bănuţii mei. Căci eu câştigam din patru evenimente cât mama într-o lună la serviciu. Soțul meu este un om foarte cerebral, foarte rațional, care vede ce se întâmplă în jurul nostru, care vede că aceşti copii au nevoie de noi.

Crezând că avem nevoie de odihnă doar noi doi, am avut mici escapade, de un weekend, la munte, la mare sau într-un citybreak, şi ne-a fost atât de dor de ei, şi ne-am cam plictisit fără ei, încât ne-am dat seama că noi fără copii nu mai avem sens. Viața e goală fără copii, fără ei suntem incompleți şi ne-am întors rapid acasă. Nu există că nu mai ai viață de cuplu. Bine, nu mai eşti ca la început, dar e alt nivel de relație, de familie, nu putem compara lucrurile”
Mirela Vaida (Sursa: click.ro)

The post Vestea surpriză dată de Mirela Vaida. Ce a anunțat prezentatoarea de la Acces Direct appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă