Vestea excelentă primită de jucătorii lui Dinamo înaintea meciului cu Chindia: „Lichidarea salariilor s-a realizat azi!”

2 luni in urmă 29

Dinamo încearcă să depășească perioada extrem de dificilă, iar administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a dat detalii de ultimă oră din „Ștefan cel Mare”.

Răzvan Zăvăleanu a anunțat că jucătorii au primit deja banii pentru ultima parte a lunii iulie, însă clubul s-a achitat și de datoriile către stat.

Meciul dintre Chindia Târgoviște și Dinamo se va disputa duminică, 8 august, de la ora 19:00, pe Stadionul Municipal din Buzău, în cadrul etapei a patra din Liga 1. De la revenirea în Liga 1, în vara lui 2019, Chindia a jucat doar de cinci ori cu Dinamo, două meciuri fiind anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

Răzvan Zăvăleanu, despre situația de la Dinamo: „Lichidarea salariilor jucătorilor s-a realizat azi!”

Câinii” au gata lista de jucători pe care vor să îi aducă, s-au înțeles cu fiecare în parte, iar fotbaliștii așteaptă la fel ca și cei din club o decizie favorabilă pentru a putea semna.

Până atunci, jucătorii aflați acum în lotul lui Dario Bonetti pot să stea liniștiți, din moment ce au primit bani chiar înaintea partidei cu Chindia, a doua în deplasare pentru Dinamo în acest sezon din Liga 1.

„În dorinţa de a reabilita situaţia financiară a personalului clubului, lichidarea salariilor jucătorilor pentru luna Iulie s-a realizat astăzi, cu două săptămâni mai devreme față de data prevăzută în contracte. De asemenea, tot astăzi, clubul Dinamo a efectuat şi plăţile curente către bugetul de stat”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit Peluzei Cătălin Hîldan.

Cu foarte mulți jucători tineri în lot și fără să se bazeze pe Paul Anton în ultimele două etape, Dinamo a câștigat șase puncte în primele trei runde din Liga 1.

The post Vestea excelentă primită de jucătorii lui Dinamo înaintea meciului cu Chindia: „Lichidarea salariilor s-a realizat azi!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă