Veste uriașă pentru fanii Argentinei: căpitanul Leo Messi va juca împotriva rivalei de moarte Brazilia!

2 săptămâni in urmă 10

Selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, a anunțat că superstarul Leo Messi va juca marți noapte cu Brazilia.

Meciul din preliminariile pentru CM 2022 din Qatar îi va aduce din nou față în față pe coechipierii de la PSG și totodată prietenii foarte buni Messi și Neymar Junior.

Selecționerul Argentinei a anunțat că starul Leo Messi va juca în meciul cu Brazilia

Prezența lui Leo Messi la partida cu Brazilia a fost pusă sub semnul întrebării, după ce căpitanul „Pumelor” a lipsit la ultimele două meciuri ale lui PSG din cauza unei accidentări la genunchi.

Cu toate acestea, el a reușit să evolueze pe finalul partidei cu Uruguay în care a intrat din postura de jucător de rezervă.

Noul star al celor de la PSG a fost obligat să părăsească terenul la finalul primei reprize a partidei de Ligue 1 cu campioana Lille, de la jumătatea lui octombrie, și a urmat un tratament la Madrid pentru leziunea suferită la genunchi. Coechipierul său de club și de națională Leandro Paredes a fost împreună cu Messi în capitala Spaniei.

Paredes pare că se recuperează și el bine în urma unei accidentări, iar antrenorul Lionel Scaloni a adăugat:

„Leandro s-a antrenat normal. Trebuie să vedem dacă îl vom include și pe el în lotul final. El a ajuns în cantonament după ce a stat foarte multe zile pe tușă, dar cel mai important lucru este că își revine foarte bine”.

Brazilia s-a calificat deja la CM2022 din Qatar după victoria cu Columbia, scor 1-0, în timp ce Argentina este pe locul secund în clasamentul grupei din zona CONMEBOL, la șase lungimi distanță de rivala de moarte.

The post Veste uriașă pentru fanii Argentinei: căpitanul Leo Messi va juca împotriva rivalei de moarte Brazilia! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă