Veste senzațională pentru FCSB! Florinel Coman a început antrenamentele cu echipa. Când va intra pe teren favoritul lui Gigi Becali

1 lună ago 18

Florinel Coman este gata să se întoarcă pe teren după aproape trei luni de pauză. Atacantul FCSB a început pregătirea cu echipa și ar putea să joace în meciul cu UTA, programat sâmbătă. Pentru antrenorul Toni Petrea este o veste foarte bună. „Roș-albaștrii” înfruntă la mijlocul lunii decembrie formațiile cu care se luptă la titlu.

17.09.2020 a fost o zi teribilă pentru Florinel Coman. Favoritul lui Gigi Becali s-a accidentat în partida din Europa League cu Backa Topola și a părăsit terenul ajutat de oamenii din staff-ul medical. Perioada de recuperare nu a fost deloc ușoară și a fost întreruptă de zilele în care jucătorul FCSB a fost infectat cu noul coronavirus.

Florinel Coman trebuia să intre pe teren la mijlocul lunii trecute, dar Toni Petrea a decis să nu riște pentru că jucătorul încă avea dureri. „Fanatik” scrie că acum toate problemele sunt rezolvate și Coman a început deja pregătirea cu echipa. Ar putea juca din nou pe 5 decembrie, în duelul de pe teren propriu cu UTA.

Florinel Coman, „arma secretă” în meciurile cu CFR Cluj și CS Universitatea Craiova

Întoarcerea lui Florinel Coman înseamnă un mare plus pentru echipa lui Toni Petrea. Luna decembrie este foarte importantă pentru FCSB. Pe 12 decembrie este programat meciul cu CFR Cluj, iar pe 16 decembrie este programată confruntarea cu CS Universitatea Craiova.
Revenirea lui Florinel Coman este așteptată cu mare nerăbdare și de Gigi Becali. Patronul își dorea să-l vândă pe multe milioane de euro, dar accidentarea atacantului i-a dat planul peste cap.

„Mbappe de România” a jucat doar cinci partide în acest sezon, trei în Liga 1 și două în Europa League. A adunat 433 de minunte și a reușit trei pase de gol. „Coman sigur va fi transferat. În iarna asta, nu, dar în vară cred că da. Unde va merge? Firește în Europa. Vorbim aici de 14-15 milioane de euro”, a declarat acum câteva zile impresarul Giovanni Becali.

The post Veste senzațională pentru FCSB! Florinel Coman a început antrenamentele cu echipa. Când va intra pe teren favoritul lui Gigi Becali appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Intreg

Powered By Seo Tools